Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 4'e Özel Oyun Without Memory'nin İlk Tanıtım Videosu Paylaşıldı


       PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen ve sinematik bir oynanış sunması hedeflenen Without Memory, geliştirme sürecinin oldukça başında olmasına rağmen oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran bir oyun. Yapımcı ekip Dinosaurum Games, oyuna ait ilk tanıtım videosunu nihayet paylaştı.
 
       Paylaşılan videoda oyunun görsellerinin henüz oldukça erken aşamada olduğunu ve pek de etkileyici olmadığını görebiliyoruz. Bu yüzden yoğun eleştiriye maruz kalan Rus geliştirici firma Rusya'nın Kickstarter'ı diyebileceğimiz The Boomstarter adlı site üzerinden bağış toplamaya başladı. Yine de ekip henüz 12 kişi tarafından destek alabilmiş durumda. Yani yayınlanan bu videoyla oyuncuların Without Memory'ye olan bakış açılarının değiştiği söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Without Memory Playstation 4 Quantic Dream Thriller Sinematik
Dying Light'ın Açılış Sinematiği Paylaşıldı Alien: Isolation'ın Yeni Güncellemesi 2 Yeni Zorluk Seçeneği Ekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

10.12.2014 13:29:43

-4
Hatalardan geçilmeyen oyun mu yok kalsın teşekkürler.

Zarbo257

10.12.2014 13:28:13

-2
Bunun ön yargıyla ne alakası var PS one dan bu yana bütün Playstation konsollarını aldım kullandım ama çıkışı en sönük konsol PS4 dü kabul çok satması birşey değiştirmez içerik önemli ben bi ürün alıyorsam ondan tabiki karşılık bekleyeceğim.

BSC Misafiri

10.12.2014 12:29:32

-1
Kırmızı başlıklı kız'ın ormanda kurtla karşılaşmasının oyununu mu yapmışlar ben bunu anladım bu fragmandan ?

mementopolis

10.12.2014 10:09:38

+1
Ne Tür seviyorsunuz bilmem ama bu harika kaliteli oyun çıkacak kafasından kurtulun bence çünkü bu önyargı varken hiç birşeyi beğenmeyiz zaten mümkün değil. Unity'nin Hatalı olmasının sebebi konsol değil Yapımcı firmanın sorunu . Pc'yede çıkmiş üçünçü parti oyunlarda var sonuçta . İki aya BloodBorn , The Order çıkaçak. Ve beğenerek oynayaçağım .... Witcher 3 te ertelemeseydi kesin onu oynardım .

konuşantahta

10.12.2014 09:28:09

0
Driveclub i deneyebilirsiniz

Zarbo257

10.12.2014 04:17:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sony ne yapiyor bende anlamadim. Adamlar soykirim yapar gibi Microsoft'un ustune gidiyor. Hafta sonu BSC ve N4G uzerinden takip ettim PSX'i. Size yemin ediyorum ne Xbox fani kaldi ne bisey piyasada. Hele Uncharted 4 sonrasi insanlar Xbox resmi koyup altina meshur IGN not kirma parodisi Too Much Water yazip dalga gectiler.

Ama Sony bos durmuyor. Bu arada haberi yapildi mi bilmiyorum ama PSX canli yayininda resmen onaylandi. Konsol tarihinin en hizli satan konsolu Playstation 4 oldu arkadaslar. Rekor PS2'deydi ve kirildi.

SHANE Layden PSX sunumuna baslar baslamaz soyledi. Haberini es gecmis olabilirim burda ama gozume carpmadi. Sony hem Ozel oyun hem 3. Partiyi eline almis durumda ve Microsoft'a hep alttan vuruyor. Ozellikle Time EX olarak aciklanan Tomb Raider oyununa Full time ex Street Fighter 5 karsiligi gelmesi Sony'nin resmen gecen nesilin acisini sonuna cikartmak konusunda ne kadar inatci oldugunu gosterir.

Ben Microsoft'un piyasada Sony karsisinda hep guclu durmasini isterim ki rekabet ortami bozulmasin. Ama ne Nintendo ne Microsoft su an icin ne yaparlarsa yapsinlar ustesinden gelemiyorlar. Ve bu hos bir durum degil.

Benim gordugum analizler acizane aklimizla. Kavga ya da ortam germek degil arkadaslar yanlis anlasilmasin.
Hocam iyi hoş güzel tarihin en çok satan konsolu bende çıktığı gibi aldım ama neredeyse 1.5 yıl olacak hala adam akıllı bi exc. oyun oynayamadık çıkarta çıkarta kıytırık infamous ve killzone u çıkardılar ki iki oyunda playstation un en az ilgi göre exc oyunları konsolu aldım alalı oyun bekliyorum yok şu çıkacak bu çıkacak ha şuna 3 kalmış şuna 6 ay kalmış falan diye gün sayar oldum ben bunun için almadım bu konsolu.Ac unity den çok umutluydum oyun 30 fps çalışamıyor insanın hevesi kırılıyor konsolda böyle şeyler yaşayınca bilmem anlatabiliyor muyum.

BSC Misafiri

10.12.2014 02:18:42

+1
Sony ne yapiyor bende anlamadim. Adamlar soykirim yapar gibi Microsoft'un ustune gidiyor. Hafta sonu BSC ve N4G uzerinden takip ettim PSX'i. Size yemin ediyorum ne Xbox fani kaldi ne bisey piyasada. Hele Uncharted 4 sonrasi insanlar Xbox resmi koyup altina meshur IGN not kirma parodisi Too Much Water yazip dalga gectiler. Ama Sony bos durmuyor. Bu arada haberi yapildi mi bilmiyorum ama PSX canli yayininda resmen onaylandi. Konsol tarihinin en hizli satan konsolu Playstation 4 oldu arkadaslar. Rekor PS2'deydi ve kirildi. SHANE Layden PSX sunumuna baslar baslamaz soyledi. Haberini es gecmis olabilirim burda ama gozume carpmadi. Sony hem Ozel oyun hem 3. Partiyi eline almis durumda ve Microsoft'a hep alttan vuruyor. Ozellikle Time EX olarak aciklanan Tomb Raider oyununa Full time ex Street Fighter 5 karsiligi gelmesi Sony'nin resmen gecen nesilin acisini sonuna cikartmak konusunda ne kadar inatci oldugunu gosterir. Ben Microsoft'un piyasada Sony karsisinda hep guclu durmasini isterim ki rekabet ortami bozulmasin. Ama ne Nintendo ne Microsoft su an icin ne yaparlarsa yapsinlar ustesinden gelemiyorlar. Ve bu hos bir durum degil. Benim gordugum analizler acizane aklimizla. Kavga ya da ortam germek degil arkadaslar yanlis anlasilmasin.

Aaron Paul

10.12.2014 01:02:12

-5
PS4 .ok fazla Exc duyurdu... Az olsun öz olsun kanaâtindeyim... Order 1886, Uncharted Vs yeter...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Without Memory
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız