Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu!

 
     Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek 1 milyon dolar ödül havuzlu Esports World Cup 2024, Counter-Strike 2 turnuvasında mücadele edecek takımlar belli oldu.
 
     Turnuvada Team Spirit, Natus Vincere, FaZe Clan, Complexity Gaming, FURIA Esports, G2 Esports, Team Vitality, MOUZ, Virtus.pro, Sashi Esports, M80, MIBR, FlyQuest, The MongolZ ve JiJieHao mücadele edecek.  
 
     Turnuva açılış, Play-In ve Playoff olmak üzere 3 aşamada gerçekleşecek. Açılış aşamasında tüm karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında gerçekleşecek ve galibiyet elde edenler doğrudan adını Playoff etabına yazdırırken mağlup olan takımlar Play-In etabında mücadele edecek. Play-In etabında ise karşılaşmalar tek maçta oynanacak ve bu etapta yalnızca 1 takım Playoff etabına yükselecek. Playoff etabı tekli eleme sisteminde 3 maçlık seri formatında oynanacak. Bu etapta galibiyet elde eden takım turnuvanın şampiyonu olacak. 
 
     Esports World Cup 2024 CS2 turnuvası 17 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız