Unreal Tournament 2004 için RTX Remix Betası Yayınlandı Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi'nde 3. Hafta Tamamlandı!

Final Fantasy 14 Açık Betası Xbox Series Konsolları İçin Duyuruldu

05.02.2024 20:46 - Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından geliştirilen ve oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XIV için yeni bir Beta sürümü duyuruldu. Açık beta sürümü ile beraber Xbox Series X|S konsollarına sunulacak olan bu içerik 21 Şubat tarihinde oyuncuları karşılayacak.
 
Final Fantasy 14 için yeni güncelleme bu sene gelecek 
 
 
 
Açık betaya yalnızca yeni oyuncular erişebilecek. Bu beta sürümünde çevrimiçi satın alım işlemleri de bulunacak ve ücretsiz deneme sürümünde halihazırda bulunan tüm içerikler ve sınırlamalar bu sürümünde de yer alacak. Açık betaya katılmak için Xbox Game Pass aboneliğine gerek olmayacak.
 
Ortaya çıkan bu detaylar The Lodestone sitesi aracılığıyla geliyor. Bildiğiniz üzere burası Final Fantasy hayranlarına özel bir site olarak karşımıza çıkıyor ve hem serinin hem de seri oyunlarının detaylarını burada bulabiliyoruz.
 
Diğer taraftan oyunun yeni güncellemesi Dawntrail bu yıl oyunculara sunulmayı bekliyor. Yeni güncelleme ile beraber çeşitli görevler, görsel iyileştirmeler ve daha fazlası yer alacak.

Kaynak Insidergaming
Tweet
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
Unreal Tournament 2004 için RTX Remix Betası Yayınlandı Paylaş Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi'nde 3. Hafta Tamamlandı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.