Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 5. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! League of Legends 2023 Yaz Mevsimi Finali İzmir'de Gerçekleşecek!

Final Fantasy XIV Xbox Series Konsollarına Geliyor

29.07.2023 21:06 - Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından 2010 yılında oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XIV Xbox konsollarına geliyor. Xbox patronu Phil Spencer, oyunun Xbox konsollarına geleceğini duyurmak için Las Vegas'taki Final Fantasy 14 Fan Festival'ine sürpriz bir şekilde katıldı ve burada heyecanlandıran açıklamayı yaptı.
 
Final Fantasy XIV, 2024'ün ilkbaharında geliyor
 
 
Açıklanan bilgilere göre Final Fantasy XIV resmi olarak 2024 ilkbaharında Xbox Series konsollarında piyasaya sürülecek. Diğer taraftan oyunun önümüzdeki aylarda 6.5 güncellemesi yayınlanacak ve bu güncellemeyle beraber açık bir beta süreci de başlayacak.
 
Öte yandan Xbox tarafından ortaya çıkan bilgilere göre oyun Series X konsolunda 4K grafikleri destekleyecek. Bunun dışında hem Series X hem de Series S sürümleri hızlı yükleme sürelerine sahip olacak. Ek olarak PC ve PlayStation konsollarında bulunan "Ücretsiz Deneme" sürümü Xbox'ta da geçerli olacak.
 
Ücretsiz deneme sürümü içerisinde temel oyun A Realm Reborn'un tamamını ve ilk iki genişleme paketi Heavensward ve Stormblood'u deneyebilecek aynı zamanda 70. seviyeye kadar süre kısıtlaması olmadan oynayabileceksiniz. Oyuncular 70. seviyeye ulaştıktan sonra oyunu oynamaya devam etmek için aylık bir ücret ödemek zorunda kalacak.
 
 

Kaynak Videogameschronicle
Tweet
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 5. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! Paylaş League of Legends 2023 Yaz Mevsimi Finali İzmir'de Gerçekleşecek!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.