Sanal gerçekçilik dünyasının önde gelen cihazlarından Oculus Rift Mac ve Linux desteğini bırakıp Windows'a odaklanınca gözler diğer cihazlara çevrildi. Valve ile HTC'nin ortak geliştirdiği HTC Vive için bu konuyla ilgili merak edilen bir soru yanıt kazandı.
 
    HTC'nin yöneticilerinden Jeff Gattis'in Gamescom kapsamında yaptığı açıklamalarda HTC Vive'ın çıkış günü itibariyle PC'deki üç ana işletim sistemi Windows, Mac ve Linux'u destekleyeceği belirtildi.
 
Samet Konuksal - 12.08.2015 15:25
YORUMLAR
Keşke Steam'e yoğunlaştığın kadar Half-Life 3'e de yoğunlaşsaydın ya Valve.
Boş yere Half-Life 3 gecikti beklentiler zirveye çıktı.
exent4246o - 12.8.2015 15:47:24
Half Life 3 gecikmedi ki.Half Life'ın bir gün çıkıp çıkmayacağı bile çok şüpheli. Ankano - 12.8.2015 21:29:52
alıntı:

Orijinalden alıntı: Ankano

Half Life 3 gecikmedi ki.Half Life'ın bir gün çıkıp çıkmayacağı bile çok şüpheli.

Ama şöyle bir durumda var, eski bir haber tabi. Half-Life ekibinden yetkili biri bir açıklama yapmış. Böyle sızıntılar, yok ipuçları yok şurada bir yerde gizli hl3 logosu falan görüldü gibi haberler vardı bi dönem. O yetkili kişide şöyle demiş. Biz Half-Life 3'ü duyuracağımız zaman böyle gizli kapaklı subliminal olarak değil direk duyuracağız demişti. Misal buda bir bekleme sebebi. Birde Gabe abinin bir fotoğrafı vardı elinde bıçakla çekilmiş ofiste. Arkasında ki pc monitöründe Half-Life 3 ve logosu vardı. O gerçekti yani. Böyle şeyler insanı beklemeye itiyor.
EzoBride - 12.8.2015 21:40:00
Window, linux, Mac 3 işletim sistemi var. Half life 3 confirmed tan12tirus - 13.8.2015 04:38:34
Ne half life mış be bıktırdınız yok mu başka oyun adamlar böyle bir projemiz yok diyorlar halen half life ,half life bi bitmediniz BSC Misafiri - 14.8.2015 14:47:41
YORUM YAZ
Durum
E-Posta
(Onay için)
Mesaj


KÜNYE
HTC Vive Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: HTC Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
PlayStation VR-Exclusive Farpoint için Hikaye Fragmanı Yayınlandı PlayStation VR için geliştirilen Farpoint'in geliştirme süreci tamamlandı ve hikaye fragmanı paylaşıldı.
1 Gazali Çetinkaya , 19 Nisan yazdı
Crytek, Robinson: The Journey'nin Fiyatını Kalıcı Olarak Düşürdü Crytek, sanal gerçeklik oyunu Robinson: The Journey'nin fiyatını PlayStation VR üzerinde kalıcı olarak düşürdü.
5 Gazali Çetinkaya , 16 Mart yazdı
Assassin's Creed VR Game? Assassin's Creed VR oyunu geliştiriliyor olabilir. Bir takım görüntüler sızdırıldı.
8 Gazali Çetinkaya , 07 Şubat yazdı
DiRT Rally için PlayStation VR Desteği Duyuruldu Codemasters'ın başarılı yarış oyunu DiRT Rally için PlayStation VR desteği önümüzdeki haftalarda geliyor. Fiyatı da açıklandı.
1 Gazali Çetinkaya , 13 Ocak yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı PlayStation Türkiye, sanal gerçeklik cihazı PSVR'ın ülkemizdeki fiyatını açıkladı.
67 Gazali Çetinkaya , 04 Ocak yazdı
PlayStation VR, Gaming Istanbul'da Denenebilir Olacak PlayStation VR'ın Türkiye çıkışı öncesi cihazı Gamıng Istanbul Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda deneyebileceksiniz.
3 Gazali Çetinkaya , 24 Aralık yazdı
Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor Daha öncesinde PlayStation VR için çıkış yapan Robinson: The Journey Oculus Rift'e geliyor.
8 Gazali Çetinkaya , 23 Aralık yazdı
4 Gazali Çetinkaya , 21 Kasım yazdı
Call of Duty'nin VR Oyunu "Jackal Assault" Tüm PS4 Sahiplerine Ücretsiz Olacak Daha öncesinde sadece Infinite Warfare sahibi PS4 kullanıcılarına verilmesi düşünülen VR oyunu artık tüm PS4 sahiplerine sunulacak.
2 Gazali Çetinkaya , 03 Kasım yazdı
Driveclub VR'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı Sony, PlayStation VR'ın çıkış oyunlarından Driveclub VR'ın çıkış videosunu paylaştı. Ayrıca inceleme puanlarına da haberden ulaşabilirsiniz.
53 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
Valve, HTC Vive için Yeni Kontrolcü Geliştiriyor Steam Dev Days konferansında ilk görüntüler sızdı.
7 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye'ye Ocak Ayında Gelmesi Bekleniyor Sanal gerçeklik deneyimini Sony'nin cihazı ile tatmak isteyenler biraz bekleyecek gibi görünüyor.
10 Gazali Çetinkaya , 11 Ekim yazdı
TÜM HABERLER »