PlayStation VR'ın ülkemizdeki resmi çıkışı yaklaşırken PlayStation Türkiye Sony'nin sanal gerçeklik cihazını oyunculara deneme imkanı sunmayı planlıyor.
 
   Geçtiğimiz hafta Sercan Sülün'ün bizimle yaptığı röportaj esnasında ve bugün de PlayStation Türkiye'nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı duyuruya göre de PlayStation VR, 2-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Gaming Istanbul (GIST) Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda denenebilir olacak.  
 
   13 Ekim 2016 tarihinde ilk çıkışını yapan PlayStation VR, Türkiye'de 24 Ocak 2017 tarihinde çıkacak.
 
   PlayStation VR'ın ülkemizdeki net fiyatı açıklanmış değil ancak kamera ve move kontrolcüleri gibi parçaları saymazsak sadece kask olarak muhtemelen PlayStation 4 Pro'nun 1700 TL olan fiyatıyla aynı seviyede çıkacaktır.
 
 
Gazali Çetinkaya - 24.12.2016 05:09
YORUMLAR
pahalı ve gereksiz bir teknoloji... BSC Misafiri - 25.12.2016 01:55:45
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

pahalı ve gereksiz bir teknoloji...


Pahalı olmasına katılabilirim ama teknoloji olarak gereksiz görülmesi kadar saçma bir şey yok. Yani sunduğu kaliteye göre pahalı olmasa pahalı bile demek saçma. Zira ürün en kötü ihtimal büyük ekranda oyun oynamanı en iyi ihtimalde ise tamamen seni sarmalayan bir dünyaya adım atmanı sağlıyor. Bu teknolojik yanı ve bence çok çok iyi bir teknoloji.
St Batuhan - 26.12.2016 09:43:00
eskiden fuarlar ücretsizdi !
şimdi ise parası olan zaten alamaz ki kafasıyla parayla fuar gezin !
ProjectMan - 27.12.2016 10:33:42
YORUM YAZ
Durum
E-Posta
(Onay için)
Mesaj


KÜNYE
PlayStation VR Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
PlayStation VR-Exclusive Farpoint için Hikaye Fragmanı Yayınlandı PlayStation VR için geliştirilen Farpoint'in geliştirme süreci tamamlandı ve hikaye fragmanı paylaşıldı.
1 Gazali Çetinkaya , 19 Nisan yazdı
Crytek, Robinson: The Journey'nin Fiyatını Kalıcı Olarak Düşürdü Crytek, sanal gerçeklik oyunu Robinson: The Journey'nin fiyatını PlayStation VR üzerinde kalıcı olarak düşürdü.
5 Gazali Çetinkaya , 16 Mart yazdı
Assassin's Creed VR Game? Assassin's Creed VR oyunu geliştiriliyor olabilir. Bir takım görüntüler sızdırıldı.
8 Gazali Çetinkaya , 07 Şubat yazdı
DiRT Rally için PlayStation VR Desteği Duyuruldu Codemasters'ın başarılı yarış oyunu DiRT Rally için PlayStation VR desteği önümüzdeki haftalarda geliyor. Fiyatı da açıklandı.
1 Gazali Çetinkaya , 13 Ocak yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı PlayStation Türkiye, sanal gerçeklik cihazı PSVR'ın ülkemizdeki fiyatını açıkladı.
67 Gazali Çetinkaya , 04 Ocak yazdı
PlayStation VR, Gaming Istanbul'da Denenebilir Olacak PlayStation VR'ın Türkiye çıkışı öncesi cihazı Gamıng Istanbul Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda deneyebileceksiniz.
3 Gazali Çetinkaya , 24 Aralık yazdı
Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor Daha öncesinde PlayStation VR için çıkış yapan Robinson: The Journey Oculus Rift'e geliyor.
8 Gazali Çetinkaya , 23 Aralık yazdı
4 Gazali Çetinkaya , 21 Kasım yazdı
Call of Duty'nin VR Oyunu "Jackal Assault" Tüm PS4 Sahiplerine Ücretsiz Olacak Daha öncesinde sadece Infinite Warfare sahibi PS4 kullanıcılarına verilmesi düşünülen VR oyunu artık tüm PS4 sahiplerine sunulacak.
2 Gazali Çetinkaya , 03 Kasım yazdı
Driveclub VR'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı Sony, PlayStation VR'ın çıkış oyunlarından Driveclub VR'ın çıkış videosunu paylaştı. Ayrıca inceleme puanlarına da haberden ulaşabilirsiniz.
53 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
Valve, HTC Vive için Yeni Kontrolcü Geliştiriyor Steam Dev Days konferansında ilk görüntüler sızdı.
7 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye'ye Ocak Ayında Gelmesi Bekleniyor Sanal gerçeklik deneyimini Sony'nin cihazı ile tatmak isteyenler biraz bekleyecek gibi görünüyor.
10 Gazali Çetinkaya , 11 Ekim yazdı
TÜM HABERLER »