Sony'nin sanal gerçeklik kaskı PlayStation VR, bir takım ülkelerde 13 Ekim tarihinde çıkış yapacak ancak ülkemizdeki kullanıcılar PlayStation VR'ı biraz daha bekleyecek gibi görünüyor.
 
   Bölüm Sonu Canavarı olarak Sony PlayStation Türkiye Sorumlusu Mustafa Yiğit ile yaptığımız röportaj esnasında öğrendiğimiz bilgiye göre PlayStation VR'ın ocak ayında Türkiye'de satışa sunulması planlanıyor. 
 
   Mustafa Yiğit'in verdiği bir diğer bilgiye göre de PlayStation VR'ı satın almadan önce denemek için aralık ayından itibaren deneme standları kurulacak.
 
   Yurt dışı fiyatı 399 dolar/euro olarak belirlenen PlayStation VR'ın Türkiye fiyatı henüz netleşmiş değil. Röportajın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
Gazali Çetinkaya - 11.10.2016 21:18
YORUMLAR
boş verın almayın sallayın gamepad ve klavye devam xuntares31 - 11.10.2016 21:38:46
Sizde yine bir kutu açılımı videosu yaparsınız sonra htc nin vr gözlüğü gibi alet yatar ofisinizde. strathmorea - 11.10.2016 22:13:56
alıntı:

Orijinalden alıntı: xuntares31

boş verın almayın sallayın gamepad ve klavye devam

Sana ne la?
Persona_Non_Grata - 11.10.2016 23:00:25
alıntı:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Orijinalden alıntı: xuntares31




düzgün konus kardeşim sana ne la nedir senın adına bişimi dedim VR HERKEZE hitap etmiyor boş muhabbet daha 260 tl oyunlara bu nedir dediğimiz ulkede bu hiç gitmrz sayılı sayıda kişiler alır
NEYE dayanarak bana karsı sana ne la diyordun dostum ....

Banada hitap etmiyor ama kimseye sallayın bunu almayın demiyorum. Senin kim olduğunu herkes biliyor forumda, oraya buraya yazını kötüleştirip remester remester win10 xbox yazan adama ben iyiniyetle bakıcam öyle mi?


düzgün konus senide görüyorum tüm pc kullanıcıları ve xbox kullanıcıları laf atıyorsun GEÇMİŞini incele yazdıklarını görürsün özür borclusun ve almayın derim bu seni ilgilendirmez ama bunu demene haklı bulmaz bu nedir SANA NE LA o zaman herkez cıksın sana ne la desin site sitelikden cıkar
xuntares31 - 11.10.2016 23:39:12
Bence bu VR teknolojisi kinect,move gibi olacaktır.Ve demo gibi 2,3 saat oyunları sanal gerçekçilik kaskında oynamak bana biraz garip geliyor.Umarım bu VR hem PC'de,hemde konsol dünyasında tutmaz,eğer tutar ise artık bir çok AAA oyunlar VR odaklı geliştirilir ve oyun dünyası saçma sapan sanal gerçekçilik gözlüğüne gidilmesini hiç istemem.Bu arada VR teknolojinin PC'de tutacağını zannetmiyorum ama playstation tarafında tutulabilme olasılığı çok fazla bir ihtimal.Bana göre gereksiz teknoloji çünkü gamepad ile ps4'de kanepeye oturup rahatlıkla uzanarak oyun oynamak varken,bu VR ile ayakta 2,3 saatlik oyunları oynamak garip olur.Umarım bu VR saçmalığı uzun vadede oyunlarda kullanılan teknoloji olmazda,sadece geçici heves olarak kalır. powersmachine54 - 11.10.2016 23:55:51
Fake değilsin ama arkadaşın bahsettiği kişiyle yazım tarzın tamamen aynı. Kardeş falan mısınız acaba? Angel of the Lord - 12.10.2016 10:42:52
alıntı:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord

Fake değilsin ama arkadaşın bahsettiği kişiyle yazım tarzın tamamen aynı. Kardeş falan mısınız acaba?


ne derseniz diyin burda anlasılan psfanları baya azıtmıs benım görüsüm bu ben pc kullanıcısıyım resmen yerden yere vuruyorsunuz her gelene böyle davranırsanız kullanıcı kaybı yasanır kımseyeder fakemiş yok buymus size kanıtlamak zorunda değilim sizi fake olmadığını nerden biliyım
xuntares31 - 12.10.2016 11:59:55
Dahası var stüdyolar bundan böyle psvr olayını destekleyeceklerinden normal VR kullanmayan oyuncu özellikle exc. namına daha az oyun ile tanıştırılacak. Kaskın yoksa belki iki yıl sonra çok kaliteli bazı oyunları dahi oynamak istesen oyunun yanında move, kamera ve bu cihazı alman gerekecek. problem olan parası değil. Sende o marka konsol olmasına rağmen direkt açıp oynayamayacak olman bir problem.

Eskiden oyunları yapmak şimdi ki kadar zaman almıyordu ve bu nedenle de durum önceden bu çok sezilmiyordu ancak özellikle Ps vita ile 3Ds ile gördük ki oyun anlamında bir marka iki konsola sahipse bir konsolun oyuncuları mutlaka bir şekilde madur ediliyor. Nintendonun 3DS için hazırladığı oyunlar uzun zaman Wii U kullanıcıları tarafından gıpta ile bakıldı. Atıyorum 3ds'te Luigi Mansion 2 geldi Wii U tarafı öyle baktı kaldı, oynayamadı. Hatta yanlıi hatırlamıyorsam Wii U kullanıcıları çıkan az oyun sayısı nedeniyle bazı oyunların 3ds'ten kendi konsollarına portlanması için nintendo'ya yüklenmişlerdi. Bu gibi nedenler de zaten nintendo dedikodularda ki NX gibi hem ev hem el konsolu forumuna yönelmesini sağladı. Şimdi Psvr geliyor ve stüdyolar ekstra oyunlar hazılıyorlar bu ekstra zaman demek bir tarafına kullanıcısını tam anlamıyla memnun edemiyorken başka tarafa yönelmek. Ps vita ile bu sona erdi diyorduk sony için ama tekrar bölünücek.
Kennnn - 12.10.2016 12:38:09
Vr a 500 dolar konsola 400 dolar 4k tv ye 3000 tl konsolda oyunlara en az 230 tl bu toplam maliyet 6 bini bulur en az.Sonrada daha az para gitsin diye papua yeni gine psnden 50 kisi ortak oyun alacam diye 8 takla 3 parande atarsiniz.Sonra orada burada bagnaz fanatikce birbirinizi yersiniz konsol koyluleri sizi.Pc var Allah tan da ucuza yuksek performansla oyun oynayabiliyoruz. BSC Misafiri - 12.10.2016 12:54:57
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Vr a 500 dolar konsola 400 dolar 4k tv ye 3000 tl konsolda oyunlara en az 230 tl bu toplam maliyet 6 bini bulur en az.Sonrada daha az para gitsin diye papua yeni gine psnden 50 kisi ortak oyun alacam diye 8 takla 3 parande atarsiniz.Sonra orada burada bagnaz fanatikce birbirinizi yersiniz konsol koyluleri sizi.Pc var Allah tan da ucuza yuksek performansla oyun oynayabiliyoruz.


O senin dediğin VR,4K TV Falan bunlar hep lüxe kaçan şeyler..Herkesin evinde HD TV olduğundan dolayı tek masrafları konsol oluyor...Oyunlara gelirsek ise fiyatlar çok değişken,nerden alacağına bağlı,PC'dede hiç azımsanacak seviyede değil fiyatlar.Hem konsolda 2. el denilen bişeyde var,ayrıyeten istediğin zaman oyunlarını satıp,takas yapabiliyorsun...
BSC Misafiri - 12.10.2016 22:37:01
12
YORUM YAZ
Durum
E-Posta
(Onay için)
Mesaj


KÜNYE
PlayStation VR Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
PlayStation VR-Exclusive Farpoint için Hikaye Fragmanı Yayınlandı PlayStation VR için geliştirilen Farpoint'in geliştirme süreci tamamlandı ve hikaye fragmanı paylaşıldı.
1 Gazali Çetinkaya , 19 Nisan yazdı
Crytek, Robinson: The Journey'nin Fiyatını Kalıcı Olarak Düşürdü Crytek, sanal gerçeklik oyunu Robinson: The Journey'nin fiyatını PlayStation VR üzerinde kalıcı olarak düşürdü.
5 Gazali Çetinkaya , 16 Mart yazdı
Assassin's Creed VR Game? Assassin's Creed VR oyunu geliştiriliyor olabilir. Bir takım görüntüler sızdırıldı.
8 Gazali Çetinkaya , 07 Şubat yazdı
DiRT Rally için PlayStation VR Desteği Duyuruldu Codemasters'ın başarılı yarış oyunu DiRT Rally için PlayStation VR desteği önümüzdeki haftalarda geliyor. Fiyatı da açıklandı.
1 Gazali Çetinkaya , 13 Ocak yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı PlayStation Türkiye, sanal gerçeklik cihazı PSVR'ın ülkemizdeki fiyatını açıkladı.
67 Gazali Çetinkaya , 04 Ocak yazdı
PlayStation VR, Gaming Istanbul'da Denenebilir Olacak PlayStation VR'ın Türkiye çıkışı öncesi cihazı Gamıng Istanbul Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda deneyebileceksiniz.
3 Gazali Çetinkaya , 24 Aralık yazdı
Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor Daha öncesinde PlayStation VR için çıkış yapan Robinson: The Journey Oculus Rift'e geliyor.
8 Gazali Çetinkaya , 23 Aralık yazdı
4 Gazali Çetinkaya , 21 Kasım yazdı
Call of Duty'nin VR Oyunu "Jackal Assault" Tüm PS4 Sahiplerine Ücretsiz Olacak Daha öncesinde sadece Infinite Warfare sahibi PS4 kullanıcılarına verilmesi düşünülen VR oyunu artık tüm PS4 sahiplerine sunulacak.
2 Gazali Çetinkaya , 03 Kasım yazdı
Driveclub VR'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı Sony, PlayStation VR'ın çıkış oyunlarından Driveclub VR'ın çıkış videosunu paylaştı. Ayrıca inceleme puanlarına da haberden ulaşabilirsiniz.
53 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
Valve, HTC Vive için Yeni Kontrolcü Geliştiriyor Steam Dev Days konferansında ilk görüntüler sızdı.
7 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye'ye Ocak Ayında Gelmesi Bekleniyor Sanal gerçeklik deneyimini Sony'nin cihazı ile tatmak isteyenler biraz bekleyecek gibi görünüyor.
10 Gazali Çetinkaya , 11 Ekim yazdı
TÜM HABERLER »