Geçtiğimiz günlerde tüm oyunlarında oyun içi ödeme sistemi kullanacağı konuşulan ve bu zamana kadarda konuyla ilgili herhangi bir yalanlama yayınlamayan EA'dan nihayet bir yanıt geldi.
 
   Daha önce söz konusu açıklamayı yapan ve "oyun içi ödeme sistemini ilerideki oyunlarımızda da kullanacağız" şeklinde konuşan EA CFO'su  Blake Jorgensen, bu konuda yanlış anlaşıldığını belirtti. Yalnızca mobil oyunlarda böyle bir ödeme sistemi olacağının altını çizen Jorgensen, bunun nedenini de oyunların ücretsiz olarak yayınlanıyor olması olarak gösterdi.
 
   EA her ne kadar küçük ödemelerin oyunlar içerisinde kullanılmayacağını söylese de Dead Space 3'te de gördüğümüz gibi bazı özelliklerin gerçek para karşılığında satıldığı bir sistem hali hazırda kullanılıyor. Gelecekteki EA oyunlarında bu sistemin kullanıp kullanılmayacağını ise zaman gösterecek.
Erkut Köse - 08.03.2013 10:13
YORUMLAR
Bf3 de sanki cok farkliydi karakder gelisimleri icin daha iyi hale getirmek icin bile para isdiyor
birde oyun´daki dengeden bahsediliyor.
elimde Fight Night Champion var ve onun icinde aynisini diye bilirim.
digimon52 - 8.3.2013 11:45:12
Full oyun parası verdikten sonra daha oyun içi ne parası istiyorsun EA , oyunu kırpıp uyduruk DLC diye satıyorsun yetmiyor , sinsice parası ödenmiş oyunda mikro-ödeme istiyorsun

Kafaya koymuş bunlar durmaz. EA tepki gördüğü için geri adım attı , Ubi'de oyunlar için online altyapı var oda ufaktan full oyun için dilenci gibi micro-ödeme istemeye başlar..Yeni konsollar gelir aynı dilenciliği orda yapmaya başlarlar. Microp-dilencilik sistemi kurarlar...
BlackBeasT - 8.3.2013 11:59:27
almayın kardeşim sizde şu ea nın oyunlarını. dandik dundik arcade oyunlar yapıp bi temiz sömürüyor. şöyle bakıyorumda 27 yaşındayım 6 yaşındayımdan beri oyun oynuorm ve EA nın hayatıma soktuğu oyun sayısı 3 evet sadece 3. nfs 4 high stakes ,nfs shift ve fight night
başka hiçbirşey yok. artık kesndi adıma ubisoft yada ea nın herhangi bir oyunun almıorm.

seçici olursanız sömürülmezsiniz. adamlar alanen yoluyoruz diyorlar .
supermariooooo - 8.3.2013 12:52:48
Mobil oyunlar tam sömürücü eanin 5 dolara nfs aliyon 1 araba parasi nfsde 4 dolara satiliyo BSC Misafiri - 8.3.2013 16:15:32
baktılar aşırı tepkı alıyorlar haklı olarak... sonradan kıvırdılar.. bunun açıklaması bu.. yoksa kimse bana dead space 3 u açıklayamaz.. stun - 8.3.2013 16:32:14
Oyuncular çok rahatsızlarsa almasınlar arkadaş! Millet alıyor ki böyle sistemler ortaya çıkıyor.
Yapımcılar böyle sistemleri çıkarma cesaretini Call of Duty sayesinde kazandı.Eğer bu CoD çılgınlığı devam ederse daha çok şeyler göreceğiz.
MiyopBey - 8.3.2013 16:32:50
bende yeni gelecek Battlefield serisinde tank ehliyeti uçuş lisansı gibi şeyler olcağını ve bunların parayla satılacağını hatta bir duvarlara sağa sola ismini mermiyle yazamayısın diye 1 sarjör 1 dolar olur diye düşünüoyrdum BSC Misafiri - 8.3.2013 19:18:35
Nereden Nereye! Uchigatana - 17.1.2018 03:17:40
YORUM YAZ
Durum
E-Posta
(Onay için)
Mesaj


PlayStation VR-Exclusive Farpoint için Hikaye Fragmanı Yayınlandı PlayStation VR için geliştirilen Farpoint'in geliştirme süreci tamamlandı ve hikaye fragmanı paylaşıldı.
1 Gazali Çetinkaya , 19 Nisan yazdı
Crytek, Robinson: The Journey'nin Fiyatını Kalıcı Olarak Düşürdü Crytek, sanal gerçeklik oyunu Robinson: The Journey'nin fiyatını PlayStation VR üzerinde kalıcı olarak düşürdü.
5 Gazali Çetinkaya , 16 Mart yazdı
Assassin's Creed VR Game? Assassin's Creed VR oyunu geliştiriliyor olabilir. Bir takım görüntüler sızdırıldı.
8 Gazali Çetinkaya , 07 Şubat yazdı
DiRT Rally için PlayStation VR Desteği Duyuruldu Codemasters'ın başarılı yarış oyunu DiRT Rally için PlayStation VR desteği önümüzdeki haftalarda geliyor. Fiyatı da açıklandı.
1 Gazali Çetinkaya , 13 Ocak yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı PlayStation Türkiye, sanal gerçeklik cihazı PSVR'ın ülkemizdeki fiyatını açıkladı.
67 Gazali Çetinkaya , 04 Ocak yazdı
PlayStation VR, Gaming Istanbul'da Denenebilir Olacak PlayStation VR'ın Türkiye çıkışı öncesi cihazı Gamıng Istanbul Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda deneyebileceksiniz.
3 Gazali Çetinkaya , 24 Aralık yazdı
Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor Daha öncesinde PlayStation VR için çıkış yapan Robinson: The Journey Oculus Rift'e geliyor.
8 Gazali Çetinkaya , 23 Aralık yazdı
4 Gazali Çetinkaya , 21 Kasım yazdı
Call of Duty'nin VR Oyunu "Jackal Assault" Tüm PS4 Sahiplerine Ücretsiz Olacak Daha öncesinde sadece Infinite Warfare sahibi PS4 kullanıcılarına verilmesi düşünülen VR oyunu artık tüm PS4 sahiplerine sunulacak.
2 Gazali Çetinkaya , 03 Kasım yazdı
Driveclub VR'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı Sony, PlayStation VR'ın çıkış oyunlarından Driveclub VR'ın çıkış videosunu paylaştı. Ayrıca inceleme puanlarına da haberden ulaşabilirsiniz.
53 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
Valve, HTC Vive için Yeni Kontrolcü Geliştiriyor Steam Dev Days konferansında ilk görüntüler sızdı.
7 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye'ye Ocak Ayında Gelmesi Bekleniyor Sanal gerçeklik deneyimini Sony'nin cihazı ile tatmak isteyenler biraz bekleyecek gibi görünüyor.
10 Gazali Çetinkaya , 11 Ekim yazdı
TÜM HABERLER »