Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twin Mirror

Hikaye ağırlıklı ve kararlarınıza göre şekil alan Twin Mirror'da eve dönüş ve kalp kırıklıklarının getirdiği zorluklarla ilgili değişken bir psikolojik yolculuğa çıkın.
 
En yakın arkadaşının cenazesi için büyüdüğü Batı Virginia'daki Basswood kasabasına dönen, yakın zamanda bir ayrılık atlatmış 33 yaşındaki Sam'in duygusal hikayesine giriş yapın.
 
Depresif ve keyifsiz bir ruh halinde olan Sam, kendini buraya ait değilmiş gibi hissederken, bir sabah otel odasında kıyafetleri kan içinde ve bir önceki gece nerede olduğunu hatırlayamadan uyanır ve adını temize çıkarmak amacıyla bu gizemi çözmek için bir maceraya atılır.
 
Ana özellikler
 
Heyecan verici bir araştırma - Anılarınızdaki boşlukları doldurun ve Batı Virginia'daki bu kasabanın karanlık yer altını keşfederek doğruları su yüzüne çıkarın.
 
Duygusal bir yolculuk - Sam'in macerası, kendini bulma ve kalbindeki yaraları iyileştirme amaçlı bir kefaret hikayesine dönüşür.
 
Fark yaratan kararlar - Sam'in hikayesini kontrol edin ve Sam'in Basswood sakinleriyle olan ilişkilerini şekillendirin.

Twin Mirror Dontnod Entertainment hikaye odaklı soruşturma oyunu
HABERLER
Desperados III The Quiet Man
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Twin Mirror 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Twin Mirror
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız