Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dontnod Entertainment Altı Proje Üzerinde Çalışıyor

 
Remember Me, Life is Strange, Vampyr ve Tell Me Why geliştiricisi Dontnod Entertainment geçtiğimiz ay açtığı Montreal stüdyosu ile birlikte iş gücünü genişletmişti ve projelerine hız kesmeden devam ediyorlar.

VentureBeat'e konuşan Dontnod Entertainment CEO'su Oskar Guilbert, şu anda altı farklı projenin yapım aşamasında olduğunu açıkladı. Bunlardan biri de 1 Aralık'ta konsollar ve PC için çıkacak Twin Mirror.
 
"Stüdyomuz büyüyor ve şu anda altı oyun yapım aşamasında. Son çıkan oyunlarımız basın ve oyunculardan aldığı yorumlar açısından çok başarılıydı. Bundan çok gurur duyuyorum."
 
"Montreal stüdyosunu kurmak için bizim için gerçekten çok önemliydi çünkü Kuzey Amerika'daki oyuncularımıza daha yakın olmak istiyoruz. Ayrıca oyuncu tabanımızın en büyük kısmı Kuzey Amerika'da ve Life is Strange gibi oyunlarımız da Kuzey Amerika'da geçiyor. Montreal dünyanın en büyük video oyun ekosistemlerinden birine sahip."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Twin Mirror Dontnod Entertainment hikaye odaklı soruşturma oyunu
Zula Rekabet Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu! Steam Playtest Özelliği Oyunların Beta Testlerine Katılma Sürecini Kolaylaştırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.11.2020 23:57:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: metOO93 En iyisi Remember Me di bana göre
Onunda combat çöptü işte. Tipik AA oyunları :)

metOO93

5.11.2020 21:14:30

0
En iyisi Remember Me di bana göre

BSC Misafiri

5.11.2020 18:48:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hudson51 Remember Me ve Vampyr'ın devam oyunlarını bekliyorum ve istiyorum da açıkçası ama bu adamlar bir şey tam odaklanınca diğer şeyleri de yarım yamalak yapabiliyorlar. Vampyr da güzel bir RPG sistemi, fena olmayan da karakterler vardı ama dünyası pek o kadar trişkadandı. Remember Me ise hikayesi güzel olmasına karşın karakterleri ve dövüş sistemi pek yavan ve kıttı. Umarım bu oyunların devam oyunları çok daha güzel şekilde gelirler. Ayrıca bunlardan da bir açık dünya oyunu bekliyorum ama böyle Vampyr gibi metroidvania vs olmayan, gecesi gündüzü olan güzel bir açık dünyalı oyun.
Vampyr'ın neyi devam edecek hocam? İki sonda da son işte bi zımbırtısı yok.

Hudson51

5.11.2020 16:56:48

0
Remember Me ve Vampyr'ın devam oyunlarını bekliyorum ve istiyorum da açıkçası ama bu adamlar bir şey tam odaklanınca diğer şeyleri de yarım yamalak yapabiliyorlar. Vampyr da güzel bir RPG sistemi, fena olmayan da karakterler vardı ama dünyası pek o kadar trişkadandı. Remember Me ise hikayesi güzel olmasına karşın karakterleri ve dövüş sistemi pek yavan ve kıttı. Umarım bu oyunların devam oyunları çok daha güzel şekilde gelirler. Ayrıca bunlardan da bir açık dünya oyunu bekliyorum ama böyle Vampyr gibi metroidvania vs olmayan, gecesi gündüzü olan güzel bir açık dünyalı oyun.

Sarohan

5.11.2020 16:09:47

0
Ubizorta benzemeye başladılar herhalde.

BSC Misafiri

5.11.2020 15:37:55

0
Asla çıktığı gibi almam, en az %50 üstü indirimde alırım. AA kalite bile zor ulunuyor bazı oyunlarında + az grafik olan oyununda da optimize rezil oluyor (Vampyr)

BSC Misafiri

5.11.2020 15:19:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Life is strange 2 oynamadım 1i hayran kalarak oynamıştım umarım 1in devamı niteliğinde bir oyunda aralarında vardır.maxla Chloe beraber tabi . bilmiyorum ama 2 1in devamıda olabilir ama karakterler aynı olmadigi için hiç oynayasım gelmedi bana
2 yi severek oynadım müthiş bir hikayesi var

BSC Misafiri

5.11.2020 15:04:31

0
Sonu birbirinin aynısı oyun çıkaran Telltale Games gibi bitmesin de...

BSC Misafiri

5.11.2020 14:33:14

+1
Life is strange 2 oynamadım 1i hayran kalarak oynamıştım umarım 1in devamı niteliğinde bir oyunda aralarında vardır.maxla Chloe beraber tabi . bilmiyorum ama 2 1in devamıda olabilir ama karakterler aynı olmadigi için hiç oynayasım gelmedi bana
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twin Mirror
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız