Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twin Mirror Paris Games Week 2018 Fragmanı

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Dontnod Entertainment, Paris Games Week 2018'de hikaye odaklı soruşturma oyunu Twin Mirror için yeni bir fragman yayınladı.
 
Twin Mirror üç bölümden oluşacak ve ilk bölüm “Lost on Arrival” 2019'un başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Hikaye ağırlıklı ve kararlarınıza göre şekil alan Twin Mirror'da eve dönüş ve kalp kırıklıklarının getirdiği zorluklarla ilgili değişken bir psikolojik yolculuğa çıkın.
 
En yakın arkadaşının cenazesi için büyüdüğü Batı Virginia'daki Basswood kasabasına dönen, yakın zamanda bir ayrılık atlatmış 33 yaşındaki Sam'in duygusal hikayesine giriş yapın.
 
Depresif ve keyifsiz bir ruh halinde olan Sam, kendini buraya ait değilmiş gibi hissederken, bir sabah otel odasında kıyafetleri kan içinde ve bir önceki gece nerede olduğunu hatırlayamadan uyanır ve adını temize çıkarmak amacıyla bu gizemi çözmek için bir maceraya atılır.
  
Ana özellikler
 
Heyecan verici bir araştırma - Anılarınızdaki boşlukları doldurun ve Batı Virginia'daki bu kasabanın karanlık yer altını keşfederek doğruları su yüzüne çıkarın.
 
Duygusal bir yolculuk - Sam'in macerası, kendini bulma ve kalbindeki yaraları iyileştirme amaçlı bir kefaret hikayesine dönüşür.
 
Fark yaratan kararlar - Sam'in hikayesini kontrol edin ve Sam'in Basswood sakinleriyle olan ilişkilerini şekillendirin.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Twin Mirror Dontnod Entertainment hikaye odaklı soruşturma oyunu
God Eater 3 Batıda 8 Şubat 2019'da Çıkacak EA Battlefield V İlerleme Sisteminin 'Pay to Win' Olmayacağının Sözünü Veriyor

cdk3y

30.10.2018 09:18:37

0
Seviyorum böyle oyunları ya keşke ps4'e türkçe gelse ama nerdeeee
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twin Mirror
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız