Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Desperados III

Vahşi Batı. Yasaların ellerinde silah bulunan kişiler tarafından belirlendiği ve onların emrindeki yandaşların bu yasaları halka zorla kabul ettirdikleri bir yer. Ölümün yabancı olmadığı ve cenazecilerin fazla mesai yaptığı bir yer... özelikle insanlar Desperados III'ü oynamaya başladığında.
 
Eleştirmenlerce beğenilen Shadow Tactics: Blades Of The Shogun'ın yapımcısı Alman stüdyo Mimimi tarafından geliştirilen gerçek zamanlı taktik oyunu Desperados III'te oyuncular silahşör John Cooper'ın başında bulunduğu bir grup Desperados'u yönetecek.
 
Serinin ilk oyunu Desperados: Wanted Dead or Alive'dan fazlasıyla ilham alan Desperados III, oyuncunun her bir göreve çok çeşitli farklı çözüm yollarıyla yaklaşmasına imkan sunacak. Oyuncunun çetesi her zaman sayıca artacağından hem çevreyi hem de karakterlerin benzersiz yeteneklerini akıllıca kullanmak zaferi garantileyecektir.

Desperados III gerçek zamanlı taktik THQ Nordic Mimimi Productions
HABERLER
The Dark Pictures: Man of Medan Twin Mirror
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Desperados III 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Desperados III
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız