Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 5

Efsanevi aksiyon serisi geri dönüyor – 16 milyon adet satan seri, yönetmen Hideaki Itsuno'nun geliştirme önderliğinde geri dönüyor.
 
İyi ve kötü bir savaş – Şeytan istilası Red Grave City'de kök salmış bir “şeytan ağacı”nın tohumları ile başlıyor. Bu korkunç saldırı genç iblis avcısı Nero'nun dikkatini çekiyor. Doğaüstü aile dramaları da devam ediyor; Sparda'nın oğlu Dante erkek kardeşinin yolsuzluğundan ve annesinin öldürülmesinden intikam almak istiyor.
 
Yüksek seviyede stilize aksiyon – Devil May Cry 5 her biri farklı bir dövüş stiline sahip üç oynanabilir karakter sunuyor.
 
Çığır açan grafikler – Capcom'un özel RE motoru ile geliştirilen Devil May Cry 5 fotorealistik karakter tasarımları, çarpıcı aydınlatma ve çevresel efektler kullanarak serinin grafiklerini zirveye çıkarıyor.
 
İblis avcısı – Serinin ana karakterlerinden biri ve Sparda'nın kanına sahip genç iblis avcısı Nero, silah ustası ve yeni suç ortağı Nico ile birlikte iblislerin saldırısına karşı koymak için Red Grave City'e doğru yol alıyorlar.

Devil May Cry 5 Capcom DMC 5
HABERLER
Forza Horizon 4 Dying Light 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Devil May Cry 5 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Devil May Cry 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız