Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 5 için İlgi Çekici Half Life 2 Modu Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'Sparky1j', Capcom tarafından oyunculara sunulan Devil May Cry 5 için oldukça ilgi çekici görünen Half-Life 2 Modunu yayınladı. Bu mod sayesinde Half-Life 2'nin karakterleri ve düşmanları Devil May Cry 5'e geliyor ve bu paket son zamanlarda ortaya çıkan en iyi modlardan biri olarak değerlendiriliyor. 
 
DMC 5'e HL-2 karakterleri dahil oluyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak yeni mod Dante'yi Gordon Freeman ile Vergil'i Gman ile Nero'yu Kleiner ile son olarak V'yi Grigori ile değiştiriyor. Diğer bir deyişle Devil May Cry 5'te yer alan düşmanlar Half-Life 2'dekilerle değişiyor. 
 
Mod sadece bu değişimle sınırlı kalmıyor aynı zamanda seslerde de bazı değişiklikleri karşımıza çıkarıyor. Oyun sırasında Gman, Kleiner ve HEV Suit için yeni özel ses hatlarını duyabilirsiniz. Ancak ara sahnelerin tamamen yeni ve farklı seslere sahip olup olmadığını bilmiyoruz.
 
İlginizi çektiyse Devil May Cry 5 için yayınlanan Half-Life 2 Modunu aşağıdan indirebilirsiniz.
 
 
Mod videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Devil May Cry 5 Capcom DMC 5
Forza Motorsport için Resmi 18 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Cyberpunk 2077'nin Yeni Güncellemesi PC Sistemlerini Aşırı Isıtabilir!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

15.9.2023 23:51:00

0
Ahahahah. Ya var ya DMC serisine hiç ama hiç ısınamadım (çok denedim). Ama bu mod bu oyunu bana oynatır mesela. Yalnız artık A.I. - yapay zeka ile oluşturulan görseller, sesler bir üst noktaya taşındığı için artık oyunların modları da çok apayrı seviyelerde olacak. Buradan belli. Bu işte kesin kullanılmıştır.

BSC Misafiri

12.9.2023 23:06:28

0
Niye ya. Sebebi ne bu modu yapmanın. Gerçi güzel olmuş ona lafım yok ::D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil May Cry 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız