Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 5 Special Edition Xbox Series S'te Ray Tracing Desteklemeyecek

 
Capcom, Devil May Cry 5 Special Edition Xbox Series S versiyonunun Ray Tracing desteği içermeyeceğini duyurdu.

Capcom tarafından yapılan açıklama:
 
"Devil May Cry 5 Special Edition'ı 120FPS'ye kadar kare hızları, geliştirilmiş 3D ses, azaltılmış yükleme süreleri, Legendary Dark Night zorluk seçeneği, Turbo modu ve oynanabilir Vergil ile Xbox Series X ve Xbox Series S'e getirecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz."
 
"Devil May Cry 5 Special Edition'ı Xbox Series X'te oynayacak hayranlar ayrıca 4K çözünürlük ve DirectX Ray Tracing'i deneyim edebilecek. İki konsol da inanılmaz yeni nesil hız ve performans sunuyor ve konsolların yapabildiklerini görmek için ilk adımımızı atıyoruz ve ekiplerimiz gelecekte Xbox Series X ve Xbox Series S'in tüm özelliklerini keşfetmek için sabırsızlanıyor."
 
"Ray Tracing, Xbox Series X'te indirilebilir güncellemeyle ulaşılabilir olacakken Devil May Cry 5 Special Edition Xbox Series S'te Ray Tracing desteklemeyecek."
 
Devil May Cry 5 Special Edition dijital olarak Xbox Series için 10 Kasım'da ve PlayStation 5 için 12 Kasım'da çıkacak. Kutulu sürümü 1 Aralık'ta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Devil May Cry 5 Capcom DMC 5
Watch Dogs: Legion GeForce RTX 3090 Performans Testi Rainbow Six Siege Sugar Fright Etkinliği Bugün Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil May Cry 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız