Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 5 Satışları Beş Milyonu Aştı

 
 
Yayıncı Capcom, Devil May Cry 5'in dünya çapındaki toplam satışlarının beş milyonu aştığını duyurdu.
 
Capcom, Devil May Cry 5 Special Edition sürümünün beş milyonun içinde olup olmadığını belirtmedi. Devil May Cry 5'in PlayStation 4, Xbox One ve PC'deki toplam satışları 31 Aralık 2021 itibarıyla 4,8 milyon olarak bildirildi. Her üç aylık dönemde satışların 100.000 ila 200.000 adet arasında arttığı görüldü.
 
Devil May Cry 5 ilk olarak 8 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ardından 9 Aralık 2021'de Luna platformuna geldi. Geliştirilmiş Devil May Cry 5 Special Edition sürümü, Xbox Series konsolları için 10 Kasım 2020'de, PlayStation 5 konsolları için 12 Kasım'da yayınlandı. 
 
İyi ve kötü bir savaş – Şeytan istilası Red Grave City'de kök salmış bir “şeytan ağacı”nın tohumları ile başlıyor. Bu korkunç saldırı genç iblis avcısı Nero'nun dikkatini çekiyor. Doğaüstü aile dramaları da devam ediyor; Sparda'nın oğlu Dante erkek kardeşinin yolsuzluğundan ve annesinin öldürülmesinden intikam almak istiyor.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Devil May Cry 5 Capcom DMC 5
Ubisoft, 91 Oyunun Çevrimiçi Hizmetlerini Kapattığını Duyurdu Activision Blizzard'ın Aylık Aktif Kullanıcı Sayısı 1 Yılda 50 Milyon Azaldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil May Cry 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız