Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom'un Devil May Cry 5 Special Edition'ı PC'ye Getirme Planı Yok

 
Capcom, dün gece düzenlenen PlayStation 5 sunumunda, Devil May Cry 5 Special Edition'ı yeni nesil konsollar için duyurdu ve bu özel sürümün PC'ye gelmesi planlanmıyor.

Eurogamer'a konuşan Capcom sözcüsü "Devil May Cry 5 Special Edition PlayStation 5 ve Xbox Series X'in sistem mimarisinden ve işlem gücünden yararlanmak için özel olarak geliştirildi ve optimize edildi. Bu platformlara odaklanıyoruz. Şu anda, PC'ye getirme planımız yok." dedi.
 
Devil May Cry 5 Special Edition ray-tracing, 3D ses, Turbo Mode, Legendary Dark Night zorluk seçeneği, oynanabilir Vergil ve daha fazlasını içerecek ve $39.99 fiyattan yeni nesil konsollar PlayStation 5, Xbox Series X ve S'in çıkışıyla birlikte dijital olarak satışa sunulacak.

Bu içeriklerden bir tek oynanabilir Vergil daha sonraki bir tarihte PlayStation 4, Xbox One ve PC için ücretli DLC olarak yayınlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Devil May Cry 5 Capcom DMC 5
Total War Saga: Troy'un Amazons DLC'si 24 Eylül'de Çıkacak World of Warcraft Shadowlands: Öteki Dünyalar'ın Son Bölümü Şimdi Sizlerle
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.9.2020 01:14:42

0
İlginç bir eleştiri olacak da special editiondaki tek gerçek şey oynanabilir "Vergil" zaten :d . Diğer modda normalde 15 düşman spawn oluyorsa 30'a çıkarmışlar. Turbo mod da eski oyunlarda Oyunda 30 ya da 60 olan fps kilidini kaldırarak yapılmış bir moddu. Oyun ondan hızlı oluyordu çünkü animasyon o fps kilidine göre ayarlanmıştı saniyede 30 karenin üstüne çıkınca hızlı gözüküyordu ki bu çoğu zaman oyunu bozuyordu dmc3 special editionda turbo modda oynarsanız zıplanamnız gereken bütün parkur yerlerini en basit zıplamayı bile en az 10 15 kere deneyerek yaparsınız. Ray tracing de Hack and Slash oyunu durup yerde yansıya red orblara bakıp abooo nasıl yansıyo diyecek halimiz yok . Eski nesil ve PC'nin Vergilin gelmesiyle bir kaybı kalmamış oluyor gerisi ıncık cıncık.

keremec

17.9.2020 23:39:07

0
Kim alıyor bunları ya.

betadragon

17.9.2020 23:35:57

0
Aynı oyunu bi daha satamayız demişler yani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil May Cry 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız