Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Duel Links'in Yeni Dünyası Yu-Gi-Oh! Sevens, 28 Eylül'de Kapılarını Açıyor!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS'in önümüzdeki ay Yu-Gi-Oh! oynamanın dinamik, heyecan verici yepyeni bir yolu olan "Rush Duel"i içeren büyük bir güncelleme alacağını duyurdu.
 
Pazar günü Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonasında DUEL LINKS yapımcısı Akitsu Terashima tarafından açıklandığı üzere, Rush Duel 28 Eylül'de dijital kart oyununa geliyor ve popüler animasyon dizisi Yu-Gi-Oh! SEVENS'e dayanan yepyeni bir dünyayla birlikte kapılarını açıyor.
Rush Duel, yeni ve eski oyuncuları eğlendirecek daha basit ve akıcı bir Yu-Gi-Oh! oyun tarzı sunarken güncelleme, tüm oyunculara yeni bir başlangıç sunmayı vaat ediyor.
 
 
 
Rush Duel, diğer Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) kural setlerinden farklı, alternatif bir Yu-Gi-Oh! formatı. Rush Duel'de oyuncular aynı anda birden fazla kart çekebilir ve her turda ellerini komple değiştirebilirler. Oyuncular ayrıca güçlü Canavarları arka arkaya çağırabilir, hızlı tempolu, heyecan verici Düellolarda sahayı kartlarla doldurabilir.
 
28 Eylül'de Yu-Gi-Oh! SEVENS dünyası geldiğinde hem mevcut Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS formatı hem de yeni Yu-Gi-Oh! Rush Duel formatı oynanabilir olacak.
 
Oyunun yapımcısı Terashima, "İki oyun stilinden de herkesin keyif alacağını umuyoruz" dedi ve sözlerini, " Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS'teki gelişmeler için bizi takipte kalın," şeklinde bitirdi.
Yu-Gi-Oh! DUEL LINKSiPad®, iPhone® ve iPod touch® için ücretsiz olarak App Store üzerinden, Android cihazlar için Google Play‘den ve PC için de Steam üzerinden indirilebilir. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart macera yugioh
Limbo ve Inside Tasarımcısından Cocoon Adlı Oyun Geliyor Retro Tarzı Nişancı Oyunu Fortune's Run Yakında Geliyor: Nostalji Deneyimi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YU-GI-OH! Duel Links
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız