Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış oyunu Ride 5 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

 
 
Milestone tarafından oyunculara sunulan olan yarış oyunu RIDE 5 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu ekran görüntüleri oyunun nasıl bir yapıya ve grafiklere sahip olacağı konusunda sizlere fikir verebilir. RIDE 5 geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyuruldu.
 
RIDE 5 üst düzey bir yarış deneyimi sunmak istiyor
 
 
 
Yarış oyunu serisinin yeni oyunu RIDE 5 içerisinde bir yarış anlatıcısı/spiker ve 10 yarışçı yer alacak. Oyun içerisinde hem kariyer modu hem de diğer çok oyunculu modlar bulunacak. Diğer taraftan oyuncuların birbirleriyle rekabet edeceği liderlik tabloları, çeşitli yarış etkinlikleri ve daha fazlası bizlere sunulacak.
 
RIDE 5 oyununda tamamlanması gereken çeşitli yarışlar da bulunacak. Bu yarışları tamamlayarak yeni etkinliklerin ve araçların kilidini açabileceğiz. Öte yandan RIDE 5'in kariyer modunda rekabeti canlandırmak için kendi kişilikleri, geçmişleri ve farklı görünümleri olan 10 yarışçı yer alacak. Bu yarışçılarla beraber pistlere dalış yapabileceğiz.
 
Oyunda ek olarak çok oyunculu modlar yer alacak. Geliştirici ekibin belirttiğine göre RIDE 5'te hem çevrimiçi oyun modu hem de yerel/bölünmüş ekran desteği bulunacak.
 
Oyun 24 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkış yapacak 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming RIDE 5 RIDE Milestone motosiklet yarış oyunu
Assassin’s Creed Black Flag için 4K karakter doku paketi yayınlandı Modern Warfare 2'nin 3. sezon oynanış görüntüleri sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RIDE 4
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız