Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Black Flag için 4K karakter doku paketi yayınlandı

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Black Flag için yeni modlar gelmeye devam ediyor. Yeni yayınlanan mod oyunun ana karakterlerinin dokularını iyileştiriyor. Böylece karşımıza daha detaylı ve yüksek çözünürlüklü karakterler çıkıyor.
 
Yeni doku paketi ana karakterlerin görüntülerini iyileştiriyor
 
 
 
Mod geliştirici 'Instanity' tarafından yayınlanan bu doku paketi oyunun ana hikaye karakterlerini geliştiriyor ve iyileştiriyor. 4K paket ile beraber ana karakterlerin görüntüleri iyileşiyor ve daha net bir görüntü elde edebiliyoruz. Bu doku paketi hem ara sahnelerde hem de oynanış esnasında geçerli.
 
Ücretsiz olarak sunulan bu paket ile beraber NPC görünümleri iyileşmiyor. Dolayısıyla bu konuda herhangi bir geliştirme beklememeniz gerekiyor. Modu indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
 
 
Moddan görüntüler
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Assassin’s Creed Black Flag 4K doku paketi karakter doku paketi
Resident Evil 4 Remake için sabit kamera bakışlı oynanış videosu yayınlandı Yarış oyunu Ride 5 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

BSC Misafiri

17.4.2023 14:39:28

0
Assassin's Creed'in sadece Blackflag değil Valhalla hariç bütün oyunları için AnvilTolls diye modding tool'u yayınlandı. Texture modları 4k modları, Suikastçi elbiselerinin oyunlar arası portlama bir sürü mod geziyor nexus'da şuan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız