Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış oyunu RIDE 5 duyuruldu

 
 
Milestone, motosiklet - yarış oyunu RIDE 5'i PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Oyun 24 Ağustos'ta çıkış yapacak. Yeni özelliklerle ve mekaniklerle beraber karşımıza çıkacak olan RIDE 5, üst düzey bir yarış deneyimini bizlere aktarmayı hedefliyor.
 
Üst düzey bir yarış deneyimi
 
 
 
Motorunuzu hızlandırabileceğimiz ve çeşitli manevralar yapacağımız RIDE 5 oyununda farklı farklı pistlere geçiş yapabilecek ve zorlu yarışlara katılabileceğiz. Oyun içerisinde hızımızı maksimuma çıkarabilecek, motosikletimizi özelleştirebilecek ve geliştirebileceğiz. Motosikletimizi ne kadar güçlendirirsek o kadar çok zorlu yarışlardan galip ayrılabileceğiz.
 
RIDE 5 içerisinde 35'in üzerinde pist yer alacak ve bu pistler üzerinde usta olmaya çalışacağız. Dünyaca ünlü üreticilerin 200'den fazla motosikletini alabileceğiniz oyun içerisinde gerçek tasarımlar karşımıza çıkacak. Farklı pist koşullarıyla karşılaşabileceğimiz oyunda sadece hız yapmak yetmeyecek ve kendi sürüş becerilerimizi de göstermemiz gerekecek.
 
RIDE 5 duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RIDE 4 RIDE Milestone motosiklet yarış oyunu
Intel NUC 12 Pro Mini'nin oyun performansı nasıl? The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom için son fragman yayınlandı

Dhalsim

14.4.2023 23:58:22

0
Milestone gücünü nerden alıyor ki bu kadar oynaması imkansız robotik oyun yapısı ile karşımıza çıkıyor habire.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RIDE 4
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız