Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witchfire İçin Ghost Galleon Güncellemesi Yayınlandı

 
 
The Astronauts ekibi karanlık ortamlarda geçen birinci şahıs nişancı oyunu Witchfire'ın Erken Erişim sürümü için yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme ile beraber ilgi çekici düşmanlar, yeni sınıflar, etkinlikler, silahlar, büyüler ve daha fazlası oyuna dahil edilmiş durumda.
 
Yeni güncelleme geri bildirimlere dayanarak şekillendi
 
 
 
"Ghost Galleon" adındaki yeni güncelleme oyunculara yeni karakter sınıflarını getiriyor ve aynı zamanda korkunç düşmanlarla karşı karşıya bırakıyor. Yeni etkinliklerin yer aldığı yapımda istediğiniz gibi cephaneliğinizi tazeleyebiliyor ve ek olarak silahlar ve büyülerin yanı sıra yeni eşyalar sunan bir dükkan satıcısının da bulunduğunu aktarabiliyoruz.
 
Güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda geri bildirimlere dayanılarak çeşitli iyileştirmelerin ve geliştirmelerin yapıldığını belirtebiliyoruz. Oyunda seviye sistemi elden geçiriliyor ve Calamity adamdaki sistem yeniden tasarlanıyor. Oyuncular bu kapsamda belirli istatistiklere ulaşabiliyor, daha güçlü konuma gelebiliyor ve benzersiz teçhizatlarla beraber farklı yetenekleri ortaya çıkarabiliyor.
 
Oyuna dahil olan yeni sınıflar arasında Slayer, Berserker, Hunter, Shadow, Saint ve Penitent yer alıyor. Witchfire şu anda Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim'de.
 
 
 

Witchfire neler sunuyor?
 
 Tuhaf silahlarla, Kadim unsurlarla ve daha fazlasıyla beraber yer alabildiğiniz bu yapımda istediğiniz gibi ilerleyebiliyor ve daha çok karanlık bir atmosferin bulunduğu yapı ile beraber karşılaşabiliyorsunuz. Nişancı ve tek oyunculu yapı ile beraber yer alabileceğimiz yapımda elinizden geleni yapmaya başlıyor ve cadı avına burada çıkış yapmaya hazırlanıyorsunuz.
 
Oyunda yasaklanmış pagan büyüsü ile beraber ilerleyebileceğiniz ve aynı zamanda farklı unsurlarla beraber yer alabileceğiniz oyun güçlü bir cadı avlama sistemi ile beraber karşımıza çıkıyor ve oyunun temeli aslında buradan geçiyor. Karanlık bölgelere doğru ilerleyebildiğimiz bu bölgeleri keşfedebildiğimiz ve aynı zamanda bu bölgelerde dilediğimizi gerçekleştirebildiğimiz yapım Painkiller, Bulletstorm ve The Vanishing of Ethan Carter'ın yaratıcılarından bizlere geliyor ve oyunda gerçekten de güzel bir atmosferin olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Karanlık ve fantastik bir dünyada yer aldığımız ve aynı zamanda Birinci şahıs kamera bakış açısı ile beraber ilerleyebildiğimiz ve diğer taraftan Nişancı unsurlarıyla beraber karşılaşabildiğimiz yapım bizlere dikkat çekici ortamları sunuyor ve oyunun aynı zamanda erken erişim olduğundan bahsedebiliyoruz. Nitekim yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunun yeni güncellemesi kullanıcılara sunuldu. Bu yeni güncelleme ile beraber elbette tam sürüme ilerlemek için gereken tüm temeller atıldı ve oyunun yakın zamanda tam sürüme geçiş yapacağına aktarabiliyoruz. Şu anda geliştirilme aşamasında bulunan ve oyuncu geri bildirimleri ile beraber düzenleme içerisine giren bu yapım umuyoruz ki ilerleyen süreçte daha güzel bir yapı ile beraber bizlere sunulur ve oyunu oynarken yeni oynanış sistemleri ile beraber karşılaşabiliriz.
 
 

Karanlık ortamlarda yer alabildiğimiz ve fantastik bölgelere doğru ilerleyebildiğimiz yapımda elbette bu ortamları aydınlatmak tamamen bizim işimiz oluyor. Şu anda erken erişim sürümünde bulunan ve henüz geliştirilme aşamasında yer alan bu yapım zaman içinde önemli değişimlerle beraber bizlere sunulabiliyor. Yeni güncellemeler ile beraber oyunda elbette daha farklı bir yapı bizlere sunulurken aynı zamanda oyuncu geri bildirimlerinin önemsendiğini belirten geliştirici ekip oyuna yeni oynanış dinamikleriyle beraber geliştirmek istiyor. Bu nedenle oyunu oynarken elbette beklenmedik bazı unsurlarla ve sorunlarla beraber karşılaşabilir ve dolayısıyla bunları bildirmek için geliştirici ekibi meşgul edebilirsiniz ve mail gönderebilirsiniz. Bu şekilde oyuncuların geri bildirimlerinin önemsendiği bir yapı ile beraber karşılaşabilir ve oyunu deneyerek elbette eksiksiz bir deneyime ulaştırmak için siz de bu yapıya katkıda bulunabilirsiniz.
 
Yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunun yeni güncellemesi ile beraber artık başlangıç sınıfını seçebilir ve başlangıç sınıfları ile beraber istediğiniz gibi istatistiklerinizi, teçhizatlarınızı ve daha fazlasını ayarlayabiliyorsunuz. Zaten oyunun içerisinde yer alan sınıf sistemi ile beraber her bir oyuncu burada farklı bir yer alabiliyor ve aynı zamanda farklı rollere bürünebiliyor. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm bu unsurlarla beraber diğer oyunculardan kendinizi farklı hissedebiliyorsunuz. Bu şekilde yeni deneyimi adım atabileceğiniz ve deneyimlerinizi özelleştirebileceğinizi yapıp ilgi çekici dinamikleri bünyesinde barındırıyor ve bu dinamiklerle beraber de oyunda cadı avına çıkmaya hazırlanıyorsunuz.
 
Yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunda farklı bölgeler bulunuyor. Bu bölgeleri keşfetmek tamamen sizin işiniz oluyor ve aynı zamanda bu bölgelerle beraber de kendi sisteminizi daha da geliştirebiliyorsunuz. Elinize farklı silahlar alabileceğiniz yapımda Nişancı unsurların bir hali ön planda olduğunu aktarabiliyoruz. Beklenmedik sorunların karşımıza çıkacağı ve aynı zamanda başlangıç sınıfları ile beraber kendi sistemimize uygun bir hali bir gönderebileceğimiz yapımında rol oynamak istediğiniz sınıfa en iyi şekilde seçebilir ve size uygun olanı seçtikten sonra da mücadeleye başlayabilirsiniz. Bu mücadele elbette zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyunda irili ufaklı düşmanların haricinde bir de devasa unsurların olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
 

Kendi sınıfınızı seçtikten sonra elbette burada yapacaklarınız oldukça değişkenlik gösterebilir ve bu değişkenlikle beraber de size en uygun olanını seçebilir ve böylece yeni bir oyuncu iseniz farklı sınıflar içerisine geçiş yapabiliyorsunuz. Bu sınıfların kendine özgü becerileri, yetenekleri ve daha fazlası yer alıyor. Aynı şekilde geliştirici ekibin belirttiğine göre yeni bir oyuncu iseniz oyunda yer alan Pentinent adında bir sınıfı seçmemeniz gerekiyor ve bu sınıf ne yazık ki önerilmiyor.
 
Bu sınıf en zorlu mücadeleyi ve donanımları bünyesinde barındırıyor ve durum böyle olunca elbette oyunu adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Elbette bu tarz oyunlarda ilk etapta kolay yapı ile beraber başlamanız ve oyunda usta olmanız gerekiyor ve daha sonrasında ise oyuna alıştıktan sonra daha yüksek zorluklarla beraber karşılaşabilirsiniz. Ancak direkt olarak oyundan herhangi bir bilginiz yoksa ve doğrudan zorlu bir yapı ile karşılaşırsanız elbette o yüzden belki de bir yerden sonra soğuyabilir ve bu durumda kısa süre içerisinde oyunu terk edebilirsiniz. Ancak bu şekilde farklı sınıflarla beraber kendi mücadelenizi daha da kolaylaştırabilir ve böylece oyunda hızlı bir şekilde yer alabilirsiniz.

Diğer tarafta oyun içerisinde elbette farklı sınıflarla beraber mücadelenizi daha da zorlu hale getirebilir veya daha da kolaylaştırabilirsiniz. Bu kapsamda karakterinizi seçtikten sonra kendi donanımlarınızı ve gücünüzü yukarılara çıkarabilirsiniz. Sıfırdan geri yükleme konusunda elbette tam bir deneyim sunan oyunda gerçekten de deneyimli oyuncular için tasarlanmış bir yapının olduğundan da bahsedebiliriz.
 
Nitekim yukarıda bahsettiğimiz gibi Pentinent sınıfı tamamen deneyimli oyunculara hitap eden yapısıyla beraber bizlere sunuyorlar ve buna göre tasarlanmış durumda. Oyunda ilgi çekici ortamlara doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor ve istediğiniz şekilde bu bölgelerde neler olup bittiğini öğrenebiliyorsunuz.
Bunun dışında çeşitli görevleri tamamlayarak yeniden donanımların sahibi olabiliyor ve bu donanımlarla beraber de kendinizi daha da güçlü duruma getirebiliyorsunuz.
 
Ek olarak oyunda yer aldığınız süre boyunca istediğiniz şekilde ilerleme sağlayabiliyor, farklı bölgelere doğru ilerledikten sonra elbette buralarda farklı düşmanların bizlere sunulduğunu söyleyebiliyor ve düşmanların burada avlanması gerektiğini aktarabiliyoruz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca bu düşmanlar ortadan kaldırmak için yapacağını hamlelerin değişkenlik gösterdiğini aktarabiliyor ve bu hamlelerle beraber de kendinizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Ek olarak elinizdeki silahları ateşleyebiliyor, yakın dövüş silahları ile beraber düşmanların üzerine gidebiliyor ve daha fazlasını burada gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
 
 
Diğer taraftan oyunda kendi donanımlarınızı ve istatistiklerinizi yükseltebileceğiniz bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz. Tam bir deneyim elde etmek isteyen oyunculara hitap eden yapısıyla beraber oyunda başlangıç sınıfları bulunuyor ve bu başlangıç sınıfları ile beraber de elbette her sınıf kendine özgü çeşitlilik gösteriyor. Her başlangıç seviyesinde farklılık gösteren bu yapım gerçekten de oynanması gereken yapımlar arasında bulunan ve ortamlara ve grafiklere bakacak olursak da gayet ideal bir deneyimin bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.
 
Özellikle karanlık ortamlarda elbette alevlerin ortaya çıkması, cadıların bir anda bizim üzerimize saldırması ve diğer unsurlarla beraber yer alabildiğimiz yapım gerçekten de ürkütücü ortamları bünyesinde barındırıyor ve her bölge içerisinde hem düşmanların hem ortamların hem de manzaraların değişkenlik gösterdiğini aktarabiliyoruz. Dolayısıyla bir bölgeye doğru ilerlediğimiz zaman elbette öncelikli bu bölgeyi incelememiz, keşfetmemiz ve etrafına bir bakış atmamız lazım. Daha sonrasında ise düşmanların bize nasıl saldırdığını öğrenebilir ve onların saldırılarını kesebilir ve karşı atağa geçebiliriz. Bu şekilde düşmanları indirebilir ve onların gücünden de yararlanabiliriz.

Karanlık bir fantezi dünyasında yer alabildiğimiz yapımda erken erişim sürümü ile beraber elbette bazı sorunların ortada olduğunu söyleyebilirim ve henüz geliştirilme aşamasında olduğundan dolayı bazı eksiklikleri olduğunu da aktarabiliriz. Durum böyle olunca siz de o yöndeki yerinizi istediğiniz şekilde alabilir ve böylece beklenmedik olaylarla ve görevlerle karşılaşabilirsiniz. İlgi çekici karakterlerinin, farklı unsurların ve olayların biraraya geldiği bu yapımda yapabileceklerinizle beraber değişkenlik gösteren unsurların bir araya geldiğini aktarabiliriz.

Tuhaf ortamlarda kendimizi bulabileceğimizi, gizli bilgilerle beraber ilerleyebileceğimizi yapımdan başlangıç sınıfının haricinde elbette seçebileceğiniz farklı sınıflar bulunuyor ve erken erişim süreci ile beraber de tanıdık ama yine de farklı bir deneyimin bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda yeni sistemler, ilerleme yolları ve yine oyun döngülerinin olduğundan bahsedebilir ve her yeni güncellemede eski kayıtlarını burada işlediğini ve aynı zamanda kaybettiğiniz herhangi bir oluşumun olmadığını aktarabiliyoruz.
 
 

Elbette şu anda akıllara birçok sorunun geldiğini aktarabiliyor ve geliştirici ekip bu oyun için çeşitli soruları yanıtlıyor. Oyunda eski kayıtların çalışmadığı ve eğer çalışmazsa ne gibi bir sonuçla karşılaşabileceğimizi merak eden birçok oyuncu bulunuyor. Oyunda birçok eski kayıt sisteminde test edildiği ve aynı zamanda hepsinin iyi şekilde çalıştığı aktarılıyor. Ancak bir sorun varsa elbette kaydetme dosyanızı herhangi bir şekilde dokunmayın ve doğrudan discord sunucusu üzerinde bu dosyayı iletip hata raporunu üzerine yazabilirsiniz. Bu şekilde herhangi bir şekilde ilerlemeniz kaybedilmeyecek ve böylece daha rahat ve iyi bir deneyim elde edebileceksiniz.

Diğer taraftan oyunda elbette bazı noktalarda performans düşüşleri yaşanabilir. Bu da oldukça normal ve sık rastlanan sorunlar arasında yer alıyor. Bu durumlarla beraber karşılaşmamak için elbette sisteminize en iyi şekilde test etmeniz gerekiyor ve aynı zamanda bu durumla karşılaştıktan sonra da yine discord sunucusu üzerinden geliştirici ekibe ulaşabilir ve bu sorunları bildirebilirsiniz. Aynı zamanda sisteminizin özelliklerinden de geliştirici ekibe bahsetmeniz gerekiyor. Bu şekilde bir hata raporu ortaya çıkarılıyor ve bu hata raporu üzerinde yoğunlaşılabiliyor.
 
Bunun dışında oyun içerisinde farklı farklı profiller bulunuyor. Bu profillerle beraber elbette istediğiniz şekilde yeni oyuna başlayabiliyor veya kaydettiğiniz yerden tekrar ilerleme sağlayabiliyorsunuz. Ancak her güncelleme ile beraber oyunu sıfırdan oynamanız öneriliyor ve yeni başlangıçlarla beraber de oyundaki hatalar en aza indiriliyor. Aynı zamanda oyunun erken erişim sürümü ile beraber ilgi çekici ortamlara doğru ilerleyebiliyor, buraları keşfedebiliyor, yeni ama tanıdık yollarla karşılaşabiliyor ve farklı karakterlerle beraber ilerleme sağlayabiliyorsunuz.

Olası performans düşüşlerinin yaşanabileceği ve aynı zamanda oyuna birçok unsur katan yeni güncellemelerle beraber oyunu elbette ilerleyen süreçte belki de daha fazla performans düşüşüyle karşılaşabilir ve dolayısıyla bunları geri bildirim şekliyle iletebilirsiniz. Ancak geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunun iyi bir şekilde optimize edildiği ve aynı zamanda her güncelleme ile beraber de bu sistemlerin daha da iyileştirildiği söyleniyor. Ancak her gün güncelleme elbette oyunun bu dosya boyutunu artırabiliyor ve bu da PC sistemlerine ek yük getirebiliyor. Dolayısıyla herhangi bir farklılık hissederseniz ve performans düşüşüyle beraber karşılaşırsanız bunları geliştirici ekibe iletmenizde fayda var diyebiliriz.
 
 

Geliştirici ekip gerçekten de bu noktada açık bir kapı bırakıyor ve oyunculara saf bir şekilde geri bildirimde bulunabiliyor. Nitekim diğer taraftan oyunda istediğiniz gibi performans artışı yaşayabileceğiniz DLS ayarı bulunuyor. Bu ayarla beraber dilediğiniz şekilde kalite ayarları yapabiliyor, performansınızı yükseltebiliyor ve herhangi bir görüntü kaybı yaşamadan sisteminizi daha da rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda yer alan bu tarz teknoloji desteklerini kullanmanız ve aynı zamanda oyundan daha hızlı ve daha iyi verim almanız olası diyebiliriz.

Öte yandan oyunun karakter odaklı olduğundan bahsedebilir ve karakter seviyelendirmeleri ile beraber de yeni becerilerin kilidini açabilir ve aynı zamanda kullanabileceğiniz donanımların ve silahların da burada artış gösterdiğini aktarabiliriz. Oyunda irili ufaklı düşmanların haricinde, yukarıda bahsettiğimiz gibi yeni patron savaşları bulunuyor. Bu patron savaşları elbette zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.

Örneğin oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca bu patronlarla beraber kapışmak için elbette çevre unsurlarını kendi lehinize kullanmanız gerekiyor ve aynı zamanda nişancı unsurlarıyla beraber de silahlarınızı ateşlemeniz lazım. Tamam, bu sistem içerisinde elbette öncelikle patronların nasıl saldırdığını öğrenmeniz oldukça önemli. Düşmanların burada nasıl saldırdığını analiz edebilir, onların nasıl saldırdığına bağlı olarak elbette yapacağınız hamleleri değiştirebilir ve öncelikle onların saldırı stillerini öğrendikten sonra kendinizi karşı saldırıya hazır hissetmeniz gerekiyor.
 
Patronların nasıl saldırdığını öğrendikten ve onlara saldırılarından kaçındıktan sonra elbette karşı saldırıya geçebilir ve onların canlarını yavaş yavaş indirmeye hazırlanıyorsunuz. Bu şekilde öncelikle patronların saldırısını bekleyin ve daha sonrasında ise onların saldırı stillerini öğrendikten ve ezberledikten sonra da kendinizi daha fazla ön plana atabilirsiniz. Sayede zorlu düşmanlar ortadan kaldırabilir, devriye gezen bu düşmanları yok edebilir ve daha farklı bonuslarla beraber de karşılaşabilirsiniz.
 
 
 
Oyunda diğer taraftan seviyenizi artırmak için elbette hem görevleri tamamlamanız hem de düşmanları öldürmeniz gerekiyor. Değerinizi kanıtladıktan sonra farklı şekillerde seviye yükseltmeleri seçebilir ve hem de donanımlarınızın hem de kendi karakterinizin seviyesini yükseltebiliyorsunuz.
 
Eğer deneyimli bir oyuncuysanız elbette daha çok ve daha hızlı bir şekilde ilerleyebilir ve bu sayede patronları daha kolay bir şekilde öldürebilirsiniz. Aynı şekilde patronları ne kadar çok ve hızlı öldürürseniz ve onları ne kadar çok yorarsanız elbette bu da size farklı şekillerde ustalık olarak geri dönüş yapabilir. Oyun içerisinde elbette bu tarz bir deneyim bulunuyor ve kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunda farklı bölgeler bulunuyor, bu bölgelere ilerleyebiliyor ve bu bölgeleri keşfederek elinizdeki silahları ateşleyebiliyorsunuz.

Oyun Birinci Şahıs bir kamera bakış açısına sahip olduğundan dolayı elbette her bölgeyi farklı şekillerde inceleyebiliyor, bu bölgelere çıkan düşmanları ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmaya koyuluyor ve daha fazla sistemle beraber de buradaki yerinizi almayı bekliyorsunuz.
Kısaca toparlayacak olursak oyunun içerisinde cadı avlayabileceğiniz ve bu çatışmalarla beraber elbette üst seviyede bir düşmanla karşılaşabileceğiniz bir yapım olduğundan bahsedebilir ve elinizden geleni yaptıktan sonra da kendi seviyenizi artırabilirsiniz. Farklı bölgelere doğru ilerleyebildiğiniz bu bölgelerde ortaya çıkarılacak çeşitli gizemleri açığa çıkarmaya çalıştığınız ve daha fazla silahla beraber yer alabildiğiniz bir yapım elinizden bir yere kadar tutuyor ve daha sonrasında ise elbette zorlu düşmanları karşınıza çıkarıyor.
 
 
 
Oyunda yer aldığınız süre boyunca ilk etapta kolay ve daha sonrasında ise zorlu düşmanlarla beraber karşılaşabiliyor ve bu düşmanları ortadan kaldırarak elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz. Farklı şekillerde yer alabildiğiniz ve elinizden geleni yapmaya koyulabildiğiniz bir yapımda her bir oyuncudan farklı şekillerde yer alabiliyor ve diğer oyunculardan farklı deneyim elde ederek kendi deneyiminizi burada özelleştirebiliyorsunuz.

Nitekim bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirseniz oyunun aynı zamanda ilgi çekici animasyonları ve grafik tarzı da bulunuyor. Kendinizi farklı ortamlarda bulmak istiyorsanız ve kendinizi yeni bir evren oluşturmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atmanızda fayda var. Oyundaki ortamlar gerçekten de dikkat çekici bir sistemi bünyesinde barındırıyor ve her ortam içerisinde kendinizi gerilim dahilinde bulabiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Witchfire
Assassin's Creed Mirage İçin 3.5 GB'lık Güncelleme Yayınlandı Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Açıklandı

BSC Misafiri

10.4.2024 21:16:10

0
bu oyun ne zaman çıkacak ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Witchfire
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız