Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak olan Star Wars Outlaws için yeni detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre oyun 30 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Ubisoft mağazası üzerinden yayınlanacak.
 
Star Wars Outlaws için beklentiler yüksek
 
 
 
30 Ağustos tarihinde çıkış yapmayı bekleyen Star Wars Outlaws, 70 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Oyun, standart sürümünün haricinde iki farklı paketle sunulacak. Gold Edition paketine bakacak olursak 110 dolarlık fiyatlandırma ile beraber karşımıza çıkıyor ve içerisinde sezon bileti ve 3 günlük erken erişim yer alıyor.
 
Diğer taraftan oyunun Ultimate Edition paketi bulunuyor. Bu paket içerisinde ise Gold sürüm içerisinde yer alan içeriğin yanı sıra "Sabacc Shark Bundle", "Rogue Infiltrator Bundle" ve bir dijital sanat kitabı bulunuyor.
 
Öte yandan oyunun herhangi bir sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar "Trailblazer" gemisine ve çeşitli kozmetik içeriklerden oluşan Kessel Runner Bonus Paketi'ne sahip olacak. Star Wars Outlaws, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasında geçiyor.
 
Hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Star Wars Outlaws
Witchfire İçin Ghost Galleon Güncellemesi Yayınlandı Ubisoft'tan Sürpriz: Yeni Prince of Persia Oyunu Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız