Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witchfire için yeni oynanış fragmanı büyü sistemini gösteriyor

 
 
The Astronauts ekibi tarafından geliştirilen karanlık bir dünyada geçen roguelite nişancı oyunu Witchfire için geçtiğimiz hafta bir oynanış fragmanı yayınlandı. Bu oynanış fragmanı oyunun atmosferinden bazı kesitleri, büyü sanatını ve daha fazlasını sunuyor. Video esnasında arka planda kıdemli oyun tasarımcısı Karol Krok yorumlarını bizlere aktarıyor.
 
Büyü temelli bir aksiyon nişancı oyunu
 
 
 
Witchfire, oyunculara farklı temel büyüleri sunacak olan ve karanlık bir dünyada geçen roguelite nişancı deneyimi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde büyü saldırıları iki kısma ayrılıyor ve bu büyüleri dilediğimiz gibi kullanabiliyor ve geliştirebiliyoruz. Hafif ve Ağır büyüler olarak iki kısma ayrılan bu saldırı stilleri bizlere farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 
İlk olarak The Game Awards 2017'de duyurulan ve hala geliştirmesi devam eden Witchfire, birçok oyuncu tarafından beklenen bir yapım. The Astronauts ekibi oyunun bu yılın sonlarında Erken Erişim olarak yayınlanacağını belirtiyor.
 
Witchfire oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon pc Witchfire
Ori and the Blind Forest benzeri Death or Treat, 5 Mayıs'ta geliyor Epic Games'in gelecek hafta vereceği ücretsiz oyun sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

30.3.2023 22:38:20

0
Güzelim oyunu Roguelite yaptınız rezil adamlar. Çoktan sildim ben bunu.

MovieClipS

30.3.2023 15:07:34

0
Çok hoşuma gitti. Umarım kendini sürekli tekrar eden bir yapıya sahip olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Witchfire
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız