Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uzay temalı strateji oyunu Homeworld 3 tekrar ertelendi!

 
 
Yayıncılığını Gearbox'ın ve geliştiriciliğini Blackbird Interactive'in üstlendiği uzay tabanlı strateji oyunu Homeworld 3 tekrar ertelenmeye maruz kaldı. Oyun daha önce planlanan 2023'ün ilk yarısı çıkış aralığından 24 Şubat 2024'e ertelendi. Serinin yeni oyunu Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Erteleme hakkında ekipler açıklamada bulundu
 
 
 
Bir kez daha ertelemeye maruz kalan Homeworld 3 için Gearbox Publishing ve geliştirici ekip Blackbird Interactive çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu doğrultuda şunları belirtti: "Homeworld 3'ün çıkış tarihini Şubat 2024'e erteliyoruz. Öncelikli hedefimiz serinin belirlediği standartları karşılamak ve bu standartları bir üst seviyeye çıkarmak. Sizler için en iyi deneyimi sunmak istiyoruz.
 
Homeworld 3 geliştirmesi sorunsuz bir şekilde ilerliyor ancak istediğimiz oyunu sizlere sunmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bu süreçte oyunu daha iyi hale getirecek ve hataların üzerinden geçeceğiz.
 
Oyuna olan tutkunuzu ve bağlılığınızı derinden takdir ediyoruz ve Homeworld 3'ü mümkün olan en kısa sürede size ulaştırmak için çok çalışıyoruz."
 
Homeworld 3, yılın oyunu ödülünü kazanan bilim kurgu temalı gerçek zamanlı strateji serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Homeworld 3 Geabox Publishing Blackbird Interactive RTS PC
PowerWash Simulator ile Warhammer 40,000 iş birliği duyuruldu The Lord of the Rings: Gollum başarısızlığına rağmen yeni bir oyun daha geliyor!

İhsanblack02

28.5.2023 19:23:54

0
Turkish language welcome
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homeworld 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız