Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uzay Temalı Simülasyon Oyunu Everspace 2 Tam Sürüme Kavuşuyor

 
 
Geliştirici ROCKFISH Games ekibi tarafından oyunculara erken erişim olarak sunulan uzay temalı açık dünya uzay nişancı oyunu EVERSPACE 2 tam sürüme kavuşuyor. Oyunun tam sürümü 6 Nisan'da Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ardından bu yaz Steam Deck el konsolunun yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanacak.
 
Maximum Games, 6 Nisan'da çıkış yapacak olan oyunun fiziksel bir sürümünü (konsol sürümleri için) satışa sunacak. Başlangıçta duyurulan PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ise iptal edildi. 
 
Uzay temalı nişancı oyunu tam sürüme kavuşuyor 
 
 
 
İlk olarak 18 Ocak 2021'de Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden  PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürülen açık dünya uzay nişancı oyunu  Everspace 2'nin fiyatında artış olacak. Oyunun erken erişimdeki fiyatı 39,99 dolar. Tam sürüme kavuştuğunda ise 49.99 dolar olacak. Ülkemizde şu anda erken erişim sürümünde oyun 67,00 TL'den satılıyor. TL bazındaki tam sürüm fiyatı henüz bilinmiyor.
 
Everspace 2, ilk oyunun ardından Adam Roslin'in hikayesini devam ettiriyor. Biz oyuncular olarak oyun içerisinde bir uzay pilotu rolünü üstleniyoruz ve yıldız sistemini keşfe çıkıyoruz.
 
Everspace 2 çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Everspace 2 Rockfish Games rpg strateji simülasyon
Resident Evil 4 Remake için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Dünden Bugüne...

wassuplaying

7.2.2023 22:36:27

0
Çıkış yapmadan önce son kez indirime sokarlar umarım. Almak için bekliyordum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everspace 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız