Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everspace 2 için Erken Erişim Son Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Geliştirici ve yayıncı ROCKFISH Games tarafından 2021 yılında erken erişim olarak sunulan uzay temalı yağma simülasyon oyunu EVERSPACE 2'nin son güncellemesi yayınlandı. Ancient Rifts adlı Erken Erişim sürümünün son güncellemesi artık oyuncular için mevcut.
 
Ancient Rifts güncellemesi Kickstarter kampanyasının bir yansıması 
 
 
 
Oyun için yayınlanan son erken erişim güncellemesi Ancient Rifts, yaklaşık 8.000 kişinin desteğiyle hayata geçirildi. EVERSPACE 2 için oyun sonu yaması olan bu içerik, 2019 yılında başlatılan Kickstarter yardım kampanyasının bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Everspace 2 ilk olarak 19 Ocak 2021'de Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden PC için Erken Erişim'de piyasaya sürüldü. 2023'ün başlarında ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için tam sürüm olarak çıkacak. Oyun ayrıca Steam Deck konsoluna tamamen uyumlu hale getirilecek. 
 
Oyun şu anda Steam üzerinde yüzde 25'lik bir indirim kapsamında 50,25 TL'ye satışta. 29 Kasım'a kadar indirimde kalacak ardından fiyatı 67,00 TL'ye yükselecek. 
 
 
Ancient Rifts güncelleme fragmanı
 
Ancient Rifts için yayınlanan fragmanda oyuna eklenen içerikler, oyunun atmosferi, çeşitli mekanikler ve daha fazlası gösteriliyor ve detaylandırılıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Everspace 2 Rockfish Games rpg strateji simülasyon
Rol Yapma Oyunu The Outbound Ghost PlayStation Konsollarına Geliyor The Witcher 3: Wild Hunt - Yeni Nesil Güncelleme Fragmanı

BSC Misafiri

24.11.2022 23:43:37

0
NCK: Fiyatı artmadan alın, bu fiyata kaçmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everspace 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız