Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dünden Bugüne...

 
 
Dün yaşadığımız büyük felaket ile kötü bir güne başladık. Depremin vermiş olduğu zarar dün de bugün de ortaya çıkmaya devam ediyor. Halen şok etkisindeyiz. Bu süreçte birçok yetkili - gönüllü çalışmalarını sürdürüyor. İmkanı olan yardım yapmaya devam ediyor ve yaralar sarılmaya devam ediliyor. Binlerce kaybımız var, halen de artmaya devam ediyor. Umuyoruz ki bu sayı artık daha da artmaz. Kelimeler boğazımızda düğümlenirken imkanı olan lütfen yardımlarını yapmaya devam etsin. Bugünleri ancak bir olarak atlatabiliriz. 
 
Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi imkanı olanlar gerek kan bağışında gerekse malzeme bağışında bulunabilir. Hala yapacak çok işimiz var.. 
 
Yardım yapabileceğiniz resmi kuruluşlar:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Uzay Temalı Simülasyon Oyunu Everspace 2 Tam Sürüme Kavuşuyor Deprem Sonrası Türk Geliştiriciler Tarafından Yayınlanan Yararlı Siteler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.2.2023 19:30:03

0
NCK: Arkadaşlar depreme hazırlık yapın. Düdük alın, su, yiyecek enerji barı, kask, eldiven, sağlık çantası vs. hazırlayın. Deprem olursa diye evin içinde bir köşe hazırlayın. Bir sandık bulun, içine kitap doldurun, sandığı halatla bağlayın. Bir depremede yanına cenin pozisyonunda yatın, sallantı geçene kadar.

BSC Misafiri

7.2.2023 15:09:01

0
Paradan ziyade en yakın belediyeye ne verebiliyorsanız paylaşın. Gıda,yorgan,battaniye vs. Kurumların hepsinin içi çürümüş durumda paralar buhar oluyor her seferinde.

stableRevulation

7.2.2023 13:18:01

+12
Kızılaya kuruş vermem

İhsanblack02

7.2.2023 12:15:05

0
Çok sağ olun. Herkes elinden geleni 5-10-20tller birikse çok büyük bir para oluyor. Veya ildeki malzeme bağış noktalarına malzeme, eşya bağışı yapabilir. Ve sağlıklı herkesin kan vermesi lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız