Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everspace 2'nin İlk Büyük Güncellemesi 28 Nisan'da Yayınlanacak

 
Everspace 2 bu yılın başlarından beri Steam'de erken erişimde ve oyunun ilk büyük içerik güncellemesi yakında geliyor.

Geliştirici Rockfish Games, Everspace 2'nin Union: Contracts/Hinterland adlı güncellemesinin 28 Nisan'da yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme üç yeni ana görevle birlikte oyunun hikayesini devam ettirecek. Hikaye bölümünde yeni bölgeleri ziyaret edecek ve benzersiz savaş yeteneklerine sahip yeni Outlaw alt ırkı ile savaşacaksınız. İlk oyunun Encounters genişlemesinden eski dost Elek de oyuna konuk oluyor. Yeni diyaloglar ve oynanış becerileri getirecek. Savaş sırasında Elek'i yanınıza çağırma gibi.
 
Güncelleme yeni bir gemi sınıfı da sunacak. Düşmanlara hasar verdikçe Hull puanlarını yenileyen ağır sınıf Bomber. İkincil silahında cephane yerine enerji kullanıyor ve ulti özelliği ise çarpma anında büyük AOE hasarı veren bir büyük bomba.
 
Bu güncellemeden kısa bir süre sonra bir güncelleme daha yayınlanacak ve yeni Light gemi alt sınıfı Vanguard'ı ekleyecek, rastgele bulmacalar ve takip görevleri yeni içeriklerle tazelenecek ve seviye sınırı 15'e yükselecek.
 
Tek oyunculu, açık dünya, uzay gemisi aksiyon shooter oyunu Everspace 2 Steam'de 21 Nisan'a kadar %10 indirimle 60,30 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Everspace 2 Rockfish Games rpg strateji simülasyon
Days Gone PC için 18 Mayıs'ta Çıkacak The Elder Scrolls Online: Blackwood Genişleme Paketine İlk Bakış

BSC Misafiri

15.4.2021 17:53:19

0
Hususi bu oyun için, bir de IL-2 Sturmovik serisi, Elite Dangerous, Air Missions HIND oyunları için oyun kolu aldım, Logitech G Extreme 3D Pro Joystick, taksitle. Şunun güncelleştirmeleri bir bitse, tam çıkış yapsa, deli gibi oynayacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everspace 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız