Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Toronto ekibi yeni Far Cry oyunu için Ubisoft Montreal'e katılıyor

 
 
Ubisoft Montreal tarafından yayınlanan yeni iş ilanlarına göre stüdyonun Far Cry serisinin yeni oyununun geliştirilmesine yardımcı olduğu ortaya çıkardı. Daha önce farklı bir proje üzerinde çalıştığı bildirilen Montreal ekibi artık yeni Far Cry için Ubisoft Montreal stüdyosuna dahil oldu.
 
İki farklı Far Cry oyunu geliştiriliyor 
 
 
 
Ocak 2023'te Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan rapora göre Ubisoft'un iki yeni Far Cry projesi üzerinde çalıştığı bildirildi. Project Blackbird olarak adlandırılan birinci proje Far Cry'ın bir sonraki ana oyunu olarak karşımıza çıkacak. Project Maverick olarak adlandırılan ikinci proje ise çok oyunculu bir deneyimi bizlere sunacak.
 
Her iki oyunun daha önce tek bir proje kapsamında geliştirildiği biliniyordu. Ancak ortaya çıkan kaynaklara göre iki ayrı Far Cry oyunu geliyor diyebiliriz. Diğer taraftan Ubisft'un birçok stüdyosu yer alıyor ve her stüdyo farklı projeler üzerine yoğunlaşıyor. 
 
Peki siz yeni Far Cry oyunundan neler bekliyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Birinci şahıs taktik nişancı oyunu Six Days in Fallujah için oynanış videoları yayınlandı EA Sports FC 24 Ultimate Team'de ilk kez kadın oyuncuların yer alacağı bildiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

10.4.2023 09:01:09

0
Yeter artık yeter ya! FarCry çöpünü devam ettireceğinize Splinter Cell ve Prince of Persia yapın

MaeglinElendil

10.4.2023 07:24:12

0
Belki haberi anlasaydım yorum yapabilirdim ama maalesef.. kendi yazdığınız haberi hiç mi okumuyorsunuz kardeşim ya

BSC Misafiri

9.4.2023 15:23:41

0
Far Cry severim ama bu serideki mantığı tüm oyunlarına bulaştırıyorlar işte orası kötü.. Hayalim hep Çok Ciddi ve gerçekçi bir Far Cry'dır..Ubisoft gittikçe gevşetti seriyi salak salak adam öldürdüğümüz bir oyun oldu, Son oyunda CD ile adam öldürüyorduk.. Şöyle gerçek anlamda hayatta kalma hissiyatı veren bir ortam, Ona göre dizayn edilmiş akıllı hayvanlar ve düşmanlar, Random olarak gerçekleşen doğal afetlerle değişen şaşırtabilen bir dünya tasarımı.. İnsanın tüylerini ürperten bir ana düşman, Yan düşmanların kendi arasında anlaştığı bir dil(Islıkla anlaşma gibi). Konuşulan yerel dili bilmediğimiz çok ilginç bir yerdede geçebilir, Amazonlar, Afrika gibi..Dünyanın kendini bize yapılan görsel tasarımla anlatması falan filan.. Tabi Ubisoft'un böyle bir vizyonu yok. Çocuk eğlendirelim kafasındalar...

BSC Misafiri

9.4.2023 12:51:52

0
öyle böyle bu ubi oyunlarını oynuyorum ve bitiriyorumda ,bi şekil oynattırıyor :D ubinin şahlanması için tek gereken warrior of withini hakkını vererek remake yapmak,sonra otur izle satışları,amma neeerrdeeeee,remake diye başlarlar sonra oyun assassin creede evrilir yine :D

İhsanblack02

8.4.2023 20:55:25

0
Yeni far cry ortadoğuda geçmeli ve ortam çok veteran olmalı öyle uçtu kaçtı yok gerçekçi ve hareketli bir oynanış. Sırf o sarı ton boyasız apartmanlar çöl bahçeler filan yeter. Cod 4 mesela. Her mekanı harika yapmışlar gerçekten oradaymış gibi kafkasya filan. Hele ortadoğu bölümleri kim tasarladıysa çok iyi yapmıştı. Benim için zirve o oyun.

nakoicve

8.4.2023 18:32:18

0
yeteeeeer

Sarohan

8.4.2023 18:28:19

0
Şu ubizort işlerini son zamanda sızdıran scriptleak ise yeni farcry oyununu geliştirmeye başlanmadığını söylemişti geçen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız