Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci şahıs taktik nişancı oyunu Six Days in Fallujah için oynanış videoları yayınlandı

 
 
Victura ve Highwire Games ekipleri tarafından biz oyunculara sunulacak olan ekip tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu Six Days in Fallujah için yeni oynanış videoları yayınlandı. Yeni oynanış görüntüleri alfa öncesi sürüme ait olduğundan üst düzey bir oynanış sekansı beklemeyin. Bu videolar içerisinde çeşitli hatalar ve eksikler bulabilirsiniz.
 
Operasyonlara katılacağınız bir deneyim
 
 
 
Yayınlanan yeni oynanış görüntüleriyle beraber oyunun grafik açısından tatmin edici bir deneyimi bizlere sunacağını söyleyebiliriz. Her ne kadar bu görüntüler alfa öncesi sürüme ait olsa da tam sürümde animasyonlar, çatışma anları ve atmosfer daha da gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkacaktır. Yine de yayınlanan videolar bazı animasyon sorunlarının olduğunu görebiliyoruz.
 
Six Days in Fallujah, 2004'teki İkinci Felluce Savaşı'ndan gerçek hikayeleri bizlere aktarmayı hedefliyor. Birinci şahıs bir taktik askeri nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan bu yapım ilk olarak 2009 yılında duyuruldu ve uzun bir süredir sessizliğe bürünmüştü. Bu sessizlik alfa öncesi görüntüler ile bozuldu.
 
Bakalım bu sefer geliştirici ekip oyunu tamamlayabilecek mi.. Ek olarak oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Alfa öncesi oynanış görüntüleri
 
#1 
 
 
#2 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming six days in fallujah
The Last of Us PC için 40'tan fazla sorunu ortadan kaldıran güncelleme yayınlandı Ubisoft Toronto ekibi yeni Far Cry oyunu için Ubisoft Montreal'e katılıyor

mehmetalpertr

9.4.2023 11:01:09

0
bu da PS3 - X360 zamanından beri çıkacak. Gerçi görüntüler güzel görünüyor ama taktiksel FPS olarak en iyi şimdiye kadar gördüğüm Rainbowsix Vegas 1-2 idi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Six Days in Fallujah
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız