Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tartışmalı Irak Savaşı Oyunu Six Days in Fallujah Steam'e Geliyor!

 
 
Tartışmalı nişancı aksiyon oyunu Six Days in Fallujah, 22 Haziran tarihinde Steam üzerinden Erken Erişim olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan oyun, 2004 yılında gerçekleşen İkinci Felluce Muharebesi'nin hikayesini anlatmayı hedefliyor.
 
Savaşa farklı açılardan bakmaya çalışan bir yapım 
 
 
 
Irak direnişine karşı savaşan Amerikan birliklerinin ve sivil halkın da dahil olduğu muharebeyi çeşitli perspektiflerden anlatmayı amaçlayan Six Days in Fallujah, yayıncı Victura tarafından belirtildiğine göre 39,99 dolardan çıkış yapacak. Birinci şahıs taktiksel bir yapıyı içeren oyunda hem tek oyunculu hem de çevrimiçi iş birliği modu bulunacak.
 
Oyunu çevrimiçi iş birliği modu içerisinde dört arkadaşınızla beraber oynayabilecek ve bu savaş atmosferini deneyimleyebileceksiniz. Erken erişim olarak çıkış yapmaya hazırlanan oyunda co-op destekli görevler, özel operasyonlar ve daha fazlası yer alacak. 
 
Savaşta yer alan gerçek hikayeleri sunmayı hedefleyen Six Days in Fallujah'ın tam sürümü 2024 yılı içerisinde yayınlanacak. Oyunun tam sürümü hem PC'de hem de konsollarda yer bulacak.
 
Oyun neden tartışmalı? 
 
 
 
Six Days in Fallujah'ın başlangıçta Konami tarafından on yıldan fazla bir süre önce yayınlanması planlanıyordu. Ancak yayıncı Victura tartışmalı içerik nedeniyle 2009'da oyunu geri çekme kararı aldı ve oyuna savaş karşıtı gruplar da dahil olmak üzere çevreden büyük oranda tepki gösterildi.
 
Tarihler 2017'yi gösterdiğinde geliştirici Atomic Games'in CEO'su tarafından yeni bir stüdyo kuruldu. İçerisinde Bungie stüdyosunda daha önce çalışan isimlerin de olduğu Highwire Games ekibi tartışmalı oyun için tekrardan kolları sıvadı. Şimdi ise oyun çıkış yapmaya çok yakın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle konami six days in fallujah
Odadan Kaçış Oyunu Escape Academy için Yeni DLC Geliyor Nintendo eShop Rusya'da Tamamen Kapandı: Satın Alım Yapılamayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Six Days in Fallujah
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız