Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports FC 24 Ultimate Team'de ilk kez kadın oyuncuların yer alacağı bildiriliyor

 
 
Futbol serisi EA Sports FC Ultimate Team'de ilk kez kadın oyuncuların yer alacağı iddia edildi. Bu iddia FIFA 23 duyurulmadan önce Ultimate Team'e gelecek olan içerikleri sızdıran Twitter kullanıcısı FUT Sheriff tarafından ortaya atıldı.
 
Gönderide çeşitli detaylar yer alıyor
 
 
 
FUT Sheriff tarafından paylaşılan gönderiye göre kadın oyuncular Ultimate Team'e dahil olacak ve büyük olasılıkla oyuncular hem erkek hem de kadın oyunculardan oluşan takımlarla (karma takım) beraber oynayabilecek. FIFA her ne kadar birkaç yıldır kadın oyunculara yer vermiş ve FIFA 23'e bu yılın başlarında daha fazla kadın futbolu içeriğini getirmiş olsa da kadın oyuncular oyunun en popüler modu olan Ultimate Team'de bu zamana kadar yer almadı.
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde EA Sports FC logosu açıklandı ve daha fazla detayın Temmuz ayında geleceği aktarıldı. EA Sports FC, FIFA ile ortaklığın sona ermesinin ardından Electronic Arts'ın ilk futbol oyunu oldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Ubisoft Toronto ekibi yeni Far Cry oyunu için Ubisoft Montreal'e katılıyor EA tarafından yayınlanacak nişancı oyunu Immortals of Aveum'ın çıkış tarihi sızdırıldı

BSC Misafiri

9.4.2023 12:50:09

0
Tüm fifa oyuncularının beklediği tek şey buydu, süpersin EA :):):)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız