Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA tarafından yayınlanacak nişancı oyunu Immortals of Aveum'ın çıkış tarihi sızdırıldı

 
 
Ascendant Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan tek oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Immortals of Aveum'un çıkış tarihi görünüşe göre sızdırılmış durumda. Aralık ayında The Game Awards etkinliğinde duyurulan Immortals of Aveum, Ascendant ekibinin EA Originals etiketi altında piyasaya süreceği ilk oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Immortals of Aveum'ın çıkış tarihi sızdırıldı
 
 
 
Daha önce yayınlanan tanıtım fragmanı oyunun 2023 yılı içerisinde piyasaya sürüleceğini doğrularken, son derece güvenilir sızıntılarla ön plana çıkan Twitter kullanıcısı billbil-kun, Immortals of Aveum'ın 20 Temmuz'da çıkış yapacağını iddia etti. 
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen Immortals of Aveum'ın PS5, Xbox Series X/S ve PC'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Birçok platforma gelecek olan yapım birinci şahıs nişancı unsurlarının yanı sıra büyü-sihir mekaniklerini de bizlere sunmayı hedefliyor.
 
 
 
Göz atmak isterseniz tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
EA Sports FC 24 Ultimate Team'de ilk kez kadın oyuncuların yer alacağı bildiriliyor Oyun gündemi 2si1: Steam Deck bitiyor mu? Havelsan - Epic iş birliği

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız