Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni güncellemeler yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise 25 Nisan yaması oyunda yer alan birçok sorunu ortadan kaldırıyor ve daha akıcı bir hale getiriyor.
 
Dragon’s Dogma 2'de hala resmi DLSS 3 Frame Generation desteği yer almıyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak yeni güncelleme oyunda yer alan Pawn'ların davranışlarını ve diyaloglarını daha düzenli hale getiriyor. Herhangi bir performans iyileştirmesinin yer almadığı güncelleme dahilinde DLSS 3 Frame Generation desteğinin resmi olarak bulunmadığını da aktarmak gerekiyor.
 
Yeni güncelleme, ejderha salgınının yayılma olasılığını azaltıyor ve bu hastalığın diğer karakterlerde görülme olasılığını da bir hayli artırıyor. Mini haritanın çalışma biçiminde birtakım değişikliklerin yer aldığı yeni sürümde artık oyuncular sorunsuz bir şekilde açık dünyada gezip tozabiliyor.
 
Diğer taraftan artık durum ekranında, mağazalarda veya diğer kısımlarda ekibinizin yüzlerini yakınlaştırabiliyor ve onların davranışlarına daha yakından bakabiliyorsunuz. Bunun dışında, ekip üyeleriniz ile aranızdaki diyalogların artık çok daha sorunsuz ve akıcı olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Son güncelleme oyunu daha kararlı hale getiriyor ve bazı çökme ve donma sorunlarına da düzeltmeler getiriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Dragon’s Dogma 2
Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız