Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Troy Baker ve Roger Clark'ın Başrol Olduğu Fort Solis'in Geliştirilmesi Tamamlandı

 
 
Fallen Leaf ve Black Drakkar Games ekipleri tarafından geliştirilen bilim kurgu temalı macera oyunu Fort Solis'in geliştirilmesi tamamlandı. Bu haberle beraber artık oyun çıkış yapmaya hazırlanıyor ve bu kapsamda son kez hatalara bir bakış atılıyor. Dikkat çeken yapısıyla beraber oyunculara sunulmaya hazırlanan oyunun başrollerinde Troy Baker ve Roger Clark yer alıyor.
 
Gerilim temalı macera oyunu geliyor
 
 
 
Gerilim ve macera içeriğini bizlere aktarmayı hedefleyen Fort Solis oyununda bilim kurgu teması işleniyor. Oyun içerisinde herhangi bir yükleme ve hud ekranının olmayacağı belirtiliyor ve aynı zamanda gerçek zamanlı olarak karar verme mekaniği bulunuyor. Dolayısıyla seçimlerinizin sonucu görebiliyorsunuz.
 
Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen yapımın hikayesi dört bölümle beraber anlatılıyor. Netflix dizisi gibi ilerleyeceğiniz oyunu isterseniz tek oturumda art arda oynanabilir isterseniz de bir TV dizisi gibi bölüm bölüm ilerleyebilirsiniz.
 
Oyunculara gerilim dolu bir deneyimi aktarmayı hedefleyen Fort Solis, 22 Ağustos tarihinde Steam üzerinden PC ve PS5'e çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Son yayınlanan fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
AKSİYON PC Fort Solis
Silent Hill: Ascension için Ürkütücü Yaratık Çizimleri Paylaşıldı Ubisoft Aktif Olmayan Hesapları Kalıcı Olarak Siliyor: Oyunlarınız Gidebilir!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fort Solis
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız