Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thunderful Games, Somerville Geliştiricisi Jumpship Stüdyosunu Satın Alıyor

 
 
İsveç merkezli firma Thunderful Games, hikaye odaklı macera oyunu Somerville'in geliştiricisi Jumpship stüdyosunu satın almak için bir anlaşma yaptığını duyurdu. Bugün tamamlanması beklenen anlaşma, Anders Maiqvist'in CEO olarak göreve başlamasından bu yana 10. stüdyo satın alımı olacak.
 
Thunderful Games bünyesinde dahil olacak Jumpship ekibi, bağımsız bir ekip olmaya ve birinci sınıf hikaye odaklı oyunlar geliştirmeye devam edecek. 
 
Thunderful Games stüdyo alımlarına devam ediyor 
 
 
 
2017 yılında Chris Olsen tarafından Playdead'in eski CEO'su ve kurucu ortağı Dino Patti ile birlikte kurulan Jumpship, artık Thunderful Games'in bünyesinde dahil oluyor. Satın alımın ardından Patti, Jumpship'te kalmaya devam edecek ve Thunderful Games için yeni bir stratejik danışman rolünü üstlenecek. 
 
Jumpship'in kurucu ortağı ve yönetici yapımcısı Dino Patti satın alım hakkında şunları söyledi: "Thunderful ile yaptığımız bu ortaklık bize yeni fırsatların kapılarını aralayacak. Bu yüzden çok memnunuz. Agostino'yu (Thunderful Games baş oyun sorumlusu) çok uzun zamandır tanıyorum ve aramızda güçlü bir güven ilişkisi kurduk. Bu anlaşma ile daha da ileriye gideceğiz."
 
Öte yandan Jumpship tarafından oyunculara sunulan hikaye odaklı macera oyunu Somerville, bugün (15 Kasım) Xbox Series, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Somerville
Birinci Şahıs Nişancı Oyunu X8, PS VR2'ye Geliyor Xbox Game Pass'e Kasım Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SomerviIle
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız