Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atmosferiyle Dikkat Çeken Somerville, PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

 
 
Geliştirici Jumpship, hikaye odaklı macera oyunu Somerville'i PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 31 Ağustos'ta piyasaya sürüleceğini duyurdu. Somerville ilk olarak 15 Kasım 2022'de Xbox Series, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyun atmosferiyle ve dünyasıyla dikkat çekiyor
 
 
 
Bir felaketin ardından yaşananları konu alan Somerville hem hikayesiyle hem de atmosferiyle ön plana çıkıyor. Ailenizi yeniden bir araya getirmenin yollarını aradığınız oyunda bilim kurgu macerası bizlere aktarılıyor. Bu oyunda uzaylı istilasının ardından ailenizin nerede olduğunu bulmak için bir yolculuğa çıkıyorsunuz. 
 
Düşman bir uzaylı uygarlığına karşı çatışmaya girdiğimiz oyunda genç bir ailenin verdiği mücadeleyi deneyimliyoruz. Bu feci olay sadece bizi değil aynı zamanda başkalarını da büyük oranda etkiliyor. Bu etkiyi bu oyunla beraber ilk elden keşfedebiliyoruz. 
 
İşgalci uzaylı güçlerinin ve direnenlerin geride bıraktığı yıkımı keşfedeceğimiz oyunda farklı bölgelere doğru yolculuk yapabiliyor, işgalcilerin amaçları ve yöntemleri hakkında daha fazla bilgi öğrenebiliyoruz. 
 
Somerville, 31 Ağustos'ta PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına geliyor.
 
Yeni fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Somerville
THQ Nordic, Gothic Classic'in Switch Konsoluna Geleceğini Duyurdu Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Lost Eidolons Yeni Nesil Konsollara Geliyor

7ender

5.8.2023 16:18:41

0
Güzel bir oyundur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SomerviIle
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız