Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Lost Eidolons Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı PID Games ve geliştirici Ocean Drive Studio, sıra tabanlı strateji rol yapma oyunu Lost Eidolons'un 24 Ağustos'ta PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun fiziksel sürümleri 25 Ekim'de PlayStation 5 için fiziksel yayınlanacak. Lost Eidolons ilk olarak Steam üzerinden PC için 13 Ekim 2022'de piyasaya sürüldü.
 
Lost Eidolons geniş kapsamlı sıra tabanlı savaşlar sunuyor
 
 
 
Lost Eidolons, iç savaşın parçaladığı ve parçalara ayrılan bir imparatorluk dönemini konu alıyor. Oyun içerisinde sıra tabanlı strateji ve rol yapma unsurlarının yanı sıra oyuncuların ilgisini çekeceği sinematik bir hikaye anlatımı yer alıyor. Paralı asker Eden rolünü üstlendiğiniz oyunda çeşitli müttefik gruplarına katılabiliyor ve klasik bir sıra tabanlı savaş alanında zorlu karşılaşmalara liderlik ediyoruz. 
 
Oyun içerisinde çeşitli özelliklere sahip askeri sınıflar yer alıyor. Sınıf ve büyü becerilerinden yararlanmak için askerlerinizi her savaşta stratejik olarak konuşlandırabiliyorsunuz. Savaş alanında ustalaşmaya çalıştığınız oyunda zorlu savaş senaryoları yer alıyor. Buralardan galip ayrılmak için de kendi stratejinizi belirliyorsunuz.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lost Eidolons Ocean Drive Studio tek oyunculu sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu
Atmosferiyle Dikkat Çeken Somerville, PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor Persona 5 Tactica için İkinci Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Eidolons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız