Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Eidolons, 13 Ekim'de PC'ye Geliyor

 
 
Geliştirici Ocean Drive Studio, sıra tabanlı strateji rol yapma oyunu Lost Eidolons'un 13 Ekim'de Steam üzerinden PC için ardından 2023'ün başlarında Xbox Series ve daha sonraki bir tarihte ise diğer konsollar için çıkış yapacağını duyurdu. Geliştirici, Xbox Series konsol deneyimine yönelmek adına önceden planlanan Xbox One sürümünü iptal etti.
 
Ocean Drive Studio CEO'su Jae Kim bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Taktik tabanlı rol yapma hayranları olarak sizlere Lost Eidolons'u sunmak istiyoruz. Bu oyunu türün öne çıkan ve ses getiren yapımlarından biri yapmak istiyoruz.
 
İki beta ve iki Steam demosunı yayınladıktan sonra oyuncularımızın geri bildirimlerine dayanarak oyunun çıkışını birkaç kez ertelemek zorunda kaldık. Bu süreyi iyileştirmeler ve geri bildirimlerin uygulanması konusunda kullandık. Umarım oyunu bu haliyle beğenir ve en iyi deneyimi yaşarsınız."
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lost Eidolons Ocean Drive Studio tek oyunculu sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu
Biomutant için Yeni Nesil Konsol Oynanış Fragmanları Yayınlandı The Callisto Protocol Ray Tracing Teknolojisine Sahip Olacak mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Eidolons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız