Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Nişancı Oyunu X8, PS VR2'ye Geliyor

 
 
Japon geliştirici Thirdverse, birinci şahıs nişancı sanal gerçeklik oyunu X8'i PlayStation VR2 başlığı için yayınlayacağını duyurdu. X8 daha önce sadece PC (Steam) ve Quest (Oculus Store) için duyurulmuştu. PSVR2 sürümü San Francisco stüdyosu tarafından geliştiriliyor.
 
X8 oyuncuları takım savaşlarına davet ediyor
 
 
 
X8'de oyuncular, çeşitli yetenekler ve benzersiz silahlar kullanarak yeni bir mücadeleye atılacak. Oyunda birçok kahraman yer alacak ve her kahraman üç yetenek seviyesine erişebilecek Bu yetenek seviyeleri arasında Instant, Basic ve Ultimate yer alacak.
 
Her karakterin kendine özgü avantajları ve becerileri bulunacak. Kahramanlar kendilerine özgü silahları, zırhları ve eşyaları kullanabilecek. Oyuncular, her savaş başlangıcından önce bçeşitli yetenekler kazanabilecek ve kahramanlarının teçhizatını özelleştirebilecek. Sonraki turlarda ise mevcut ek silahlar satın alınabilecek. 
 
X8'de oyuncular iki takıma (beşe beş) ayrılacak ve saldırı ve savunma tarafı yer alacak. Saldırı tarafı The Extrapolator adlı bir patlama cihazını yerleştirecek, savunucular ise bu bombayı imha etmeye çalışacak. İki takımda toplamda 16 tura kadar oynayacak.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu başlık vr gözlük sony
Aksiyon Oyunu Altair Breaker, PS VR2 Başlığına Geliyor Thunderful Games, Somerville Geliştiricisi Jumpship Stüdyosunu Satın Alıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız