Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Threshold için Duyuru Fragmanı Yayınlandı: Steam Sayfası Açıldı

 
 
Daha önce anlatılmamış acımasız bir hikayeyi konu alan ve rahatsız edici gerçekleri de ön plana çıkarmayı hedefleyen birinci şahıs hayatta kalma oyunu Threshold için duyuru fragmanı yayınlandı. Fragmanın ardından oyunun Steam sayfasının da açık olduğunu belirtebiliriz.
 
Piksel grafiklerle hayatta kalma deneyimi 
 
 
 
Hayatta kalma korku unsurlarının da yer aldığı yapımda bir yandan çeşitli gizemleri çözmeye çalışırken diğer yandan ise arka planda bulunan hikayede ilerlemeye başlıyoruz. Oyunun yapımcısı daha önce Wolfenstein, Blade, Deathloop, Dishonored gibi yapımlarda çalışmış Julien Eveillé olarak karşımıza çıkıyor.
 
Diğer taraftan oyunun belli başlı mekanikleri ön plana çıkıyor. Bu mekanikler arasında su filtrelerini temizleyebiliyor, hayatta kalma unsurları olduğundan dolayı kendinize ve sağlığınıza odaklanabiliyor, etkileşimli bir ortamı keşfedebiliyor, elde ettiğiniz ipuçlarını merkeze gönderebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
Julien Eveillé ayrıca şu anda Crysis 4 üzerinde çalışan deneyimli geliştiricilerden bir tanesi diyebiliriz. Dolayısıyla birçok kişi FPS konusunda bu geliştiriciye güveneceğimizi aktarıyor. Oyunu duyuru fragmanını aşağıdan ulaşabilir ve ayrıca Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz. Grafik anlamında bir beklentiniz yoksa ve farklı bir macerayı adım atmak istiyorsanız, bir göz atmanızda fayda var.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Threshold
Fan Yapımı Grim Fandango Remake Projesi Dikkat Çekiyor Suicide Squad Kill The Justice League Gerçekten Kötü mü?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız