Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fan Yapımı Grim Fandango Remake Projesi Dikkat Çekiyor

 
 
YouTube platformunda içerik üreticisi Haraldinowitch yeni bir video yayınladı. Bu videoya göre Grim Fandango'nun yeniden yapım sürümü şu anda geliştirilmeye devam ediyor ve oynanış görüntüleri oldukça dikkat çekici. Unreal Engine 5'te gerçek zamanlı olarak işlendiğini gösteren videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Karşılaştırma amacıyla Grim Fandango'nun yeniden düzenlenmiş sürümü de aşağıda yer alıyor.
 
Dokular ve çözünürlük bir hayli yükseliyor 
 
 
 
İzleyebildiğiniz üzere hayran yapımı bu yeniden yapım sürümü kaliteli dokulara ve üç boyutlu modellemelere sahip olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca orijinal oyunda yer alan 30 fps kilidinin haricinde 60 fps animasyonlarla beraber daha akıcı bir oyun deneyimi görüyoruz. Hayran sürümünde aynı zamanda gölgelendirme sistemlerinin de gelişmiş olduğundan bahsetmek gerekiyor.
 
Bunun dışında çevre dokularının da ilgi çekici olduğundan bahsetmemiz lazım. Her ne kadar videoda gördüğünüz üzere son kısımda merdivenlerden inerken hem merdivenlerin hem de yolun kaliteli olduğunu ancak arka plandaki binaların bunlara nazaran kötü göründüğünü belirtebiliriz.
 
İşte videolar
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Grim Fandango Tim Schafer PS4 Vita PC
Loop Hero Mobil Cihazlara Geliyor Threshold için Duyuru Fragmanı Yayınlandı: Steam Sayfası Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grim Fandango Remastered ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız