Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls VI için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Playstation'a Gelmeyecek!

 
 
Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen The Elder Scrolls serisinin yeni oyunu The Elder Scrolls VI için yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre beklenen oyun Playstation 5 konsoluna gelmeyecek. Bunun yanı sıra oyun 2026 ve sonrasında çıkış yapacak.
 
Belgelerde birçok detay yer alıyor
 
 
 
FTC - Microsoft davasının bir parçası olarak yayınlanan bir belgede The Elder Scrolls VI için birçok detay ortaya çıkıyor. Burada The Elder Scrolls VI'nın birkaç yıl daha çıkmayacağı ve PlayStation'a gelmeyeceği yer alıyor. Microsoft'un FTC için hazırladığı yeni tabloya göre bir sonraki Elder Scrolls oyununun en az 2026 yılına kadar piyasaya sürülmesi beklenmiyor.
 
Diğer taraftan konu ile alakalı bir Microsoft avukatı buna değiniyor. Bethesda'nın en yeni oyunları Starfield ve Redfall'dan örnek vererek The Elder Scrolls VI'nın da piyasaya sürüldüğünde hem PC'de hem de Xbox'ta mevcut olacağını aktarıyor.
 
 
 
The Elder Scrolls VI ilk kez 2018'de ortaya çıktı ve o zamandan beri Bethesda tarafından oyun hakkında pek bir şey duymadık. Geçtiğimiz süreçte Starfield oyununun piyasaya sürülmesiyle oyunun erken geliştirme sürecine geçildiği açıklandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Theverge The Elder Scrolls VI The Elder Scrolls 6 Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Starfield için İlgi Çekici Star Wars Mandalorian Modu Yayınlandı Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Açılış Sinematiği Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.9.2023 14:34:10

0
NCK: Aynı oyun motoruyla yapacaklarsa... ki yapacaklar... dolma ekranları... zindana gir, zindandan çık, kapı aç, kapı kapat... dolma ekranları... LOADESDA BETHESDA!!!

JaReD22

20.9.2023 11:54:41

+3
User ratings 6.6

BSC Misafiri

20.9.2023 10:28:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Starfield gibi bunuda batıracaklar
starfield batmadığı için sorun yok

monteecristoo

20.9.2023 08:42:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Nasssssil yaaa?!?! Bu kadari da fazla artik. Kendi birinci parti oyununu gelistir, onu exclusive yap. Ya da Starfield gibi yeni IP'yi de exclusiv yapabilirsin. Bunlara lafim yok. Amaaa, yillarin oyununu exclusive yapacagim demek hadsizliktir arkadas. Yuh! demek istiyorum
Sony kendi birinci parti oyun geliştiriyor da haberimiz mi yok.

mehmetalpertr

20.9.2023 08:02:30

+3
Sony stüdyo satın alsın kendine özel oyun yaptırsın sorun yok. Ama MS aynısını yapınca sorun var he mi ? Bu da iyiymiş.

BSC Misafiri

19.9.2023 22:20:23

0
Lan nolur, oyun motoru ile animasyon sistemini yenileyin. 2026'da çıkaracağınız oyundaki damage alıp damage verme Wicher 3'den kötü durmasın. Mixamodan indirin kendiniz yapamıyorsanız animasyonları, Ücretsiz hepsi orda.

BSC Misafiri

19.9.2023 22:20:10

+1
Nasssssil yaaa?!?! Bu kadari da fazla artik. Kendi birinci parti oyununu gelistir, onu exclusive yap. Ya da Starfield gibi yeni IP'yi de exclusiv yapabilirsin. Bunlara lafim yok. Amaaa, yillarin oyununu exclusive yapacagim demek hadsizliktir arkadas. Yuh! demek istiyorum

JaReD22

19.9.2023 19:40:17

+4
Starfield gibi bunuda batıracaklar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls VI
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız