Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield için İlgi Çekici Star Wars Mandalorian Modu Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'Xaroph', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir mod yayınladı. Star Wars Mandalorian adlı bu mod tüm Star Wars hayranlarına hitap ediyor ve kurulması gereken mod arasında yer alıyor. Bu mod TV şovundan büyük ölçüde ilham alıyor.
 
Mod ile beraber oyuna yeni içerikler dahil oluyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak Starfield için yayınlanan Star Wars Mandalorian modunda Mantis zırhı, Guard zırhı ve Starborn kaskının özel sürümleri yer alıyor. Bu yeni özel tasarımlar Mandalorian'ın giydiklerine benziyor. Böylelikle kendinizi gerçekten de Star Wars evreninde gibi hissedebiliyorsunuz. Aynı zamanda ana karakterinizi Boba Fett karakterine büründürebiliyorsunuz.
 
Yayınlanan mod içerisinde ne yazık ki ışın kılıcı detayı bulunmuyor. Yakın zamanda ışın kılıcı modunun da elbette gelmesi bekleniyor. Ancak Creation Kit olmadan bunun mümkün olup olmayacağı bilinmiyor. Bu nedenle Bethesda'nın resmi olarak yayınlanacağı Creation Kit'i birçok geliştirici bekliyor. Bu modlama aracı ise PC için 2024 yılı içerisinde geliyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 
Mod görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Resident Evil 4 Remake DLC'si Separate Ways'ten Yeni Ekran Görüntüleri Geldi The Elder Scrolls VI için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Playstation'a Gelmeyecek!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız