Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, The Elder Scrolls 6 için Yeni Bir Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar

 
 
Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls 6 için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda gerçekleştirilen Microsoft vs. FTC dava sürecinde çok konuşula açıklamalar yapıldı ve çeşitli belgeler ortaya çıktı. Şimdi ise elimizde yeni detaylar bulunuyor ve Xbox patronunun aksine Microsoft avukatından gelen açıklama oyunun 2026 yılında çıkış yapacağını öne sürüyor.
 
Oyun için daha önce en az 5 yılı daha var ifadesi kullanılmıştı
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte Xbox patronu Phil Spencer oyunun en az 5 yılının daha olduğunu ve yakın zamanda gelmeyeceğini öne sürdü. Bu açıklama sonrasında ise Microsoft avukatı oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyunun beklenenden erken geleceğini ve 2026 yılında oyunculara sunulacağını belirtti. Ancak 2026 yılının oldukça erken olduğunu söyleyelim.
 
Bethesda tarafından Haziran 2018'de duyurulan The Elder Scrolls 6 için çalışmalar devam ederken bir yandan ekip Eylül ayında çıkış yapacak büyük çaplı yapım Starfield üzerinde çalışıyor. Starfield çıkışıyla beraber bir süre desteklenebilir ve bu da ekiplerin tamamen The Elder Scrolls 6'ya odaklanmasını engelleyebilir.
 
Diğer taraftan Elder Scrolls 6 için bu zamana kadar herhangi bir şey görmedik. Dolayısıyla oyunun bir hayli uzakta olduğunu söyleyebiliriz. Birçok kaynak ise oyunun 2029 yılında karşımıza çıkacağını belirtiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Elder Scrolls VI The Elder Scrolls 6 Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Red Dead Redemption Remaster Ağustos Ayında Ortaya Çıkabilir Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

6.7.2023 11:21:36

0
daha starfield çıkacak. 2-3 yıl boyunca dlc'leri çıkacak ondan sonra tes vi görürüz.

BSC Misafiri

6.7.2023 11:04:07

0
2030 dan önce çıkmaz diğer tarafta eso varken kimse kıvırmasın strafield la falan alakası yok esodan para kaldırıyorlar adamlar o yüzden olabildiğine geç çıkarmaya çalışıyorlar bence

Erellach

6.7.2023 10:31:06

0
Önce 5 sene diyip milleti kızdırdılar sonrada 2sene erkene çekip insanları umutlandırdılar şahsen zaten benimde tahminim 2026idi o zamana kadar eso ile devam. Arada ue5 kalitesinde bir oyun çıkarsa daha güzel olur. ( MMO )

BSC Misafiri

5.7.2023 23:48:22

0
bu nesile yetişir mi.. muamma. tam neslin sonuna hatta özellikle 2 neslin bağlandığı döneme denk getirebilirler. veya önce mevcut konsollara cıkıp sonra yeni nesil güncellemesi getirebilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls VI
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız