Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption Remaster Ağustos Ayında Ortaya Çıkabilir

 
 
Yakın zamanda Güney Kore Derecelendirme Kurulu tarafından Red Dead Redemption oyununa yapılan yeni bir derecelendirme hayranları meraklandırdı. Onca yılın ardından yapılan bu derecelendirme akıllara yeni bir sürümü getirdi. Şu anda birçok kaynak bu sürümün önümüzdeki ay yani Ağustos'ta ortaya çıkacağını öne sürüyor.
 
Red Dead Redemption Remaster geliyor
 
 
 
2010 yılında piyasaya sürülen Red Dead Redemption büyük beğeni toplayan yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Serinin ikinci oyunu Red Dead Redemption 2'den farklı olarak ilk oyun sadece Playstation 3 ve Xbox 360 konsolunda yer buluyor. Oyuncular ise artık bu oyunun yeni bir sürümle hem yeni konsollarda hem de PC tarafında olmasını istiyor.
 
Ağustos ayında ortaya çıkacağı öne sürülen Red Dead Redemption'ın remaster sürümünün haricinde bir de zombi temalı yan oyun olan (bağımsız bir genişleme paketi) Undead Nightmare'in yeniden düzenlenmiş sürümünün geleceği iddia ediliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Red Dead Redemption Rockstar Take2
ARC Raiders Oyunundan Yeni Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı Microsoft, The Elder Scrolls 6 için Yeni Bir Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yaratıc1KLAVYE

7.7.2023 10:24:57

0
Halbuki 2. oyunun içinde ilk oyunun haritası mevcut. 2. oyuna ek paket olarak ekle güncelleme ile olsun bitsin. Ama öyle yaparlarsa ayrı bir oyun olarak çıkartıp para kazanamayacakları için işlerine gelmez.

Dhalsim

6.7.2023 16:22:20

0
Rockstar yaparsa tam yapar dedik, gta üçlemesinden canımız yandı. Bi görelim bakalım.

BSC Misafiri

5.7.2023 23:48:13

+1
gta 3lemesindeki gibi saçmalık olmaz ve çok derin bir remake olursa; Rdr2 nin bile üstüne koyarsa oynamak isterim. ama bana kalırsa bully2, gta6, max payne 4 vs vs yeni oyunlar yapılsın.

Ziromen

5.7.2023 21:21:43

0
Rdr 1 ve undead nightmare i bir arada çıkarsınlar işte, rockstar için bile çok zor olmamalı bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız