Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take-Two CEO'su Red Dead Redemption'ın Switch ve PS4 Sürümlerinin Fiyatını Savundu

 
 
Take-Two Interactive CEO'su ve başkanı Strauss Zelnick, yakın zamanda duyurulan Red Dead Redemption'ın Switch ve PS4 sürümlerinin fiyatını savundu. 50 dolarlık fiyat etiketiyle çıkış yapmaya hazırlanan oyun orijinal sürüm şeklinde direkt olarak bir sonraki konsollarda yerini almaya hazırlanıyor.
 
Oyun orijinal sürümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor
 
 
 
Take-Two çatısı altında yer alan Rockstar Games, Pazartesi günü Red Dead Redemption'ın 17 Ağustos'ta Switch ve PS4'e geleceğini duyurdu. Aynı zamanda 13 Ekim'de de bu sürümleri fiziksel olarak piyasaya süreceğini açıkladı. Duyurulan sürümler 50 dolardan çıkış yapacak ve Undead Nightmare DLC'sini de içerecek.
 
Ortaya çıkan bu durum sonrası IGN, Zelnick'e oyuna neden bu fiyatın verildiğini sordu. Özellikle Xbox tarafında geriye dönük uyumluluk aracılığıyla oyunun 29,99 dolardan mevcut olduğunu (Undead Nightmare ile beraber) düşünürsek bu fiyat birçok oyuncu için yüksek.
 
Zelnick aldığı soruya karşılık "Bu fiyatlandırmanın ticari olarak doğru olduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla bu fiyattan satışa sunuyoruz" yanıtını verdi. Zelnick ek olarak "Undead Nightmare paketi ilk çıktığında kendi başına harika ve bağımsız bir oyun niteliğindeydi. Bu yüzden tüketiciler için bu fiyat gayet ideal" ifadelerini kullandı.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Red Dead Redemption Rockstar Take2
Playstation 5 Satış Sayısı Güncellendi: 41.7 Milyon! Valve, Steam Deck'in Yenilenmiş Sürümlerini Piyasaya Sürdü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Curtius

10.8.2023 16:13:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: KristalTürk Sığır bir oyuncu kitlesi tıpış tıpış gidip satın alacağı için 50dolares az bile.
AKA fanbois

-Dark Poison-

10.8.2023 11:00:17

0
Microsoft Xbox lara Rdr1 i iyilestirme ve 4 k yamasi getirmisti hemde ucretsiz vermisti, bu sozde remasterdan bin kat daha iyi gorunuyor oyun onex,seriess ve x de.Pc de emulatorle oynaniyor zaten.Adamlarin amaci ps4 ve switch sahibi bi haber cocuklarin parasini tokatlamak baska birsey degil.Dutch gorse bu denli yuzsuz hirsizlik olmaz derdi.

KristalTürk

10.8.2023 10:43:53

+3
Sığır bir oyuncu kitlesi tıpış tıpış gidip satın alacağı için 50dolares az bile. Kaliteli yapımları destekleyin bağımsızları destekleyin.

BSC Misafiri

10.8.2023 09:30:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Bu oyunu hala oynamayan varsa bıraksın zaten oyun oynamayı.
Niye ki . Belki yaşından dolayı belki de maddi durumundan dolayı konsol alamamış kişiler vardır ki, oyun sadece 2 konsola özel olarak çıktı. Şimdi güncel sistemlere ve emülatör ile PC'ye gelmeye başladı yani daha yaygın kitlelere erişebilecek burda oyun oynamayı bıraktıracak bir durum yok.

Philipp_Plein

10.8.2023 08:50:46

0
Bu oyunu hala oynamayan varsa bıraksın zaten oyun oynamayı.

Caped 117 Crusader

10.8.2023 08:29:23

0
İsteyen almasın demiş, rdr oynayacaksanız en makul platform belli zaten.

Ziromen

9.8.2023 23:11:22

0
Fiyatı ticari olarak doğru buluyoruz demiş, yani öpeceğiz demek istemiş adam.

Umit_22

9.8.2023 22:16:01

0
Bu bir cevap değilki. Neden hayvanları katlediyorsunuz? Bunu ticari olarak doğru buluyoruz!...

BSC Misafiri

9.8.2023 19:42:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilmem kaç sene önce çıkan oyun için 50 dolar istemek de ne bileyim başka bir seviye, bu gerzekler gta 5 online tutmasaydı aç kalacaklardı her halde rd2 nin online da mikro ödeme kısmında batırdılar oyun güzel olmasına rağman gta 5 in başarısın elde edemedi çok aç gözlü firma bu.
Tam olarak öyle. RockStar'ın benim gözümde son güzel emek ve sanat olarak adlandırabilinecek oyunu Gta 4'tür. Ondan sonraki oyunlarda, Gta 5 ve Red Dead Redemption 2'nin SinglePlayer modları güzel ve detaylı hissettirse de Online noktasında EA games'ten geriye kalır durumda değiller. Özellikle RDR2'de Görev yaptıktan sonra hızlı gelişmeyi engellemek için yeni görev alana kadar beklemen gerekiyor ya da altın külçesini gerçek para ile satın alman. Fiyatlandırma olarak da direk port bir oyunu neredeyse tam sürüm fiyatından çıkartmak ve satmak. Sadece boşluktan ararlanmaktır. Birincisi bu oyunun Ps3 ve Xbox360 döneminin en popüler oyunlarından birisi olmasını kullanacaklar. İkincisi de Vahşi Batı temalı güzel oyun olmamasını. Üçüncüsü de RDR2'yi oynamış ama eski konsollara erişimi olmadığından bu oyuna erişememiş kesimden hikayenin devamını deneyimlemeleri için satmaya çalışacaklar. Aynı işi Mafia 1 için de yaptılar. Oyun yenilenmiş olarak. Remake olarak geldi . Gene T2 ana firma . Ancak Neredeyse tam fiyat değil Yarı fiyatlı bir oyun olarak tam bir oyun sunmuşlardı ki Mafia 1 Remake Gta trilogy'den daha özenli bir yapımdı. Bunun gibi de düz bir A to B convert oyun değildi.

BSC Misafiri

9.8.2023 19:34:02

0
Bi tek adam akıllı,oyuncu dostu Larian Studios kaldı şu koca oyun evreninde.

Zebercet

9.8.2023 18:04:02

0
Ben de bir şey diyecek diye okuyorum haberi.

BSC Misafiri

9.8.2023 17:57:32

+3
Bilmem kaç sene önce çıkan oyun için 50 dolar istemek de ne bileyim başka bir seviye, bu gerzekler gta 5 online tutmasaydı aç kalacaklardı her halde rd2 nin online da mikro ödeme kısmında batırdılar oyun güzel olmasına rağman gta 5 in başarısın elde edemedi çok aç gözlü firma bu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız