Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve, Steam Deck'in Yenilenmiş Sürümlerini Piyasaya Sürdü

 
 
Valve tarafından kullanıcılara sunulan el (PC) konsolu Steam Deck'in yenilenmiş modelleri satışa sunulmaya başlandı. Satışa sunulan yenilenmiş modeller 130 dolara kadar indirimli bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Yenilenmiş ürünler ikinci el olarak kabul görülüyor
 
 
 
Steam Deck'in bu modelleri çeşitli nedenlerle artık satılamayan ürünler olarak yer alıyor. Örneğin, satın alındıktan sonra açılmış ancak daha sonra iade edilmiş bir ürün direkt olarak ikinci el durumuna düşüyor. Bu kapsamda bu cihazlar teknik olarak artık sıfır olmadığından yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bu modeller sıfırına göre daha ucuz bir şekilde piyasadaki yerini alıyor.
 
Yenilenmiş Steam Deck fiyatlarına bakacak olursak;
 
- 64 GB model - 319 dolar (Sıfırı 399 dolar)
- 256 GB model - 419 dolar (Sıfırı 529 dolar)
- 512 GB model - 519 dolar (Sıfırı 649 dolar)
 
Valve tarafından bildirilene göre yenilenmiş Steam Deck'ler sertifikalı ürünler olarak kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca sıfırıyla aynı yüksek standartlara sahip olduğu belirtiliyor. Bunun yanı sıra tüm testlerinin yapıldığı da bildiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Steam Deck Valve SteamOS Steam
Take-Two CEO'su Red Dead Redemption'ın Switch ve PS4 Sürümlerinin Fiyatını Savundu Take-Two, Gelecek Mali Yıl "Rekor Bir Dönüm Noktasına" Ulaşacaklarını Yineledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam Deck
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız