Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Deck "Milyonlarca" Adet Sattı

 
 
Valve tarafından kullanıcılara sunulan ve piyasaya sürülen el PC konsolu Steam Deck satmaya devam ediyor. Cihaz piyasaya sürülmeden önce Valve hedeflerinin "milyonlarca" adet satmak olduğunu bildirdi ve şu andaki süreçte bu hedefle ulaştığını aktarabiliyoruz. 
 
Steam Deck satmaya ve yeni sürümleri çıkmaya devam ediyor
 
 
 
The Verge'e konuşan Valve tasarımcıları Lawrence Yang ve Pierre-Loup Griffais, şirketin "milyonlarca" Steam Deck sattığını doğruladı. Özellikle kaç milyondan bahsediyoruz sorusuna verdikleri cevap ise yetersiz. Bu durum belirsizliğini korurken en az iki milyon sayısından bahsedebiliriz.
 
Geçen yılın Ekim ayında Valve, konsolun bir milyondan fazla adet sattığını duyurmuştu. Bu süreçten sonra istikrarlı bir hızda satış yapmaya devam ettiği belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde şirket, 16 Kasım'da piyasaya sürülecek olan Steam Deck OLED'i de tanıttı. Muhtemelen bu da satışların sağlıklı bir şekilde artmasını sağlayacak.
 
Öte yandan Valve, Steam Deck 2 üzerinde çalıştığını da doğruladı. Ancak yeni konsolun çıkış yapmasına bir hayli zaman var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Steam Deck Valve SteamOS Steam
Tekken 8'e Yeni Oynanabilir Karakter Ekleniyor: Reina Grand Theft Auto Filmi Geliyor mu? İşte Resmi Açıklama

BSC Misafiri

13.11.2023 15:07:04

0
adamlar resmen linuxta gaming nasil olurun kitabini yazdilar ya. epic games te apple ile kavga ededursun, bak open source os te oyun nasil oynatiliyormus!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam Deck
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız